28. kolo
06.03.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Carpi FC 0:0

Potřetí bez branek hrála Boloňa, ale na rozdíl od předchozích zápasů je výsledek 0:0 v domácím prostředí s Carpi ztrátou. Domácí měli několik šancí zejména ve druhém poločase, kdy Belece zachránilo břevno.

Boloňa se v úvodu utkání nastěhovala před pokutové území Carpi a měla i šance, nicméně chyběla pořádná koncovka. Domácí byli lepší, ale ve 24.minutě si museli hlídat ojedinělé brejky soupeře. Po jednom z nich nebezpečně zakončoval Crimi a na zem musel brankář Mirante. Platonický tlak Boloni v prvním poločase k ničemu nevedl.

Obraz hry se ve druhém poločase vůbec nezměnil, spíše byl jako přes kopírák. Boloňa častěji kombinovala, držela balón a obléhala branku Carpi, ale znovu to byli hosté, kdo z brejku zahrozil. Z úhlu to zkoušel střelou na zadní tyč Verdi, ovšem byl nepřesný. Až v 65.minutě konečně domácí zakončili, Giaccherini si navedl míč do středu a nepříjemnou ranou těsně minul branku.

Svěřenci Roberta Donadoniho byli nejblíže vedoucí brance v 83.minutě, kdy nejprve Belece zachránilo břevno a dorážku hlavou v podání Gastaldella odhlavičkoval na brankové čáře obránce Zaccardo! To byla největší šance zápasu, nic dalšího už se na hrací ploše nestalo a tak se oba celky rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele