27. kolo
27.02.2016 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 1:0

AC Milán pokračuje ve své sérii neporazitelnosti. Na San Siru v nepříliš hezkém utkání udolal jedinou brankou Turín a drží kontakt s pohárovými příčkami. Utkání rozhodl před koncem prvního poločasu obránce Luca Antonelli.

Tempo utkání nebylo nijak závratné, o něco lepší byl AC Milán, který si vypracoval více gólových příležitostí. Po čtvrthodině hry se naskytla zajímavá šance i hostům, Immobile se pokusil překvapit Donnarummu, ale ten jeho pokus efektivně vyrazil na rohový kop. Ve 26.minutě ukázal vynikající kopací techniku Keisuke Honda, jeho rána z volného přímého kopu orazítkovala břevno! Na druhé straně unikal do zakončení znovu Immobile, ale tentokrát trefil jen boční síť.

Před koncem prvního poločasu se hra nastěhovala před pokutové území Granaty. Nejprve Bonaventura donutil k zákroku Padelliho a minutu před odchodem do šaten rozjásal San Siro obránce Luca Antonelli. Po rohovém kopu mu Kucka dokázal přiťuknout balón a Antonelli v jakémsi polopádu prostřelil Padelliho! Milán tedy první poločas ovládl výsledkem 1:0.

Ve druhém poločase ho ale ještě čekala pořádná šichta. Stále se hrálo v takovém spíše pomalejšim tempu. Carlos Bacca mohl pohodině hry zvýšit vedení Rossoneri, ovšem jeho branka nebyla pro ofsajd správně uznána. Turín se sice dokázal nastěhoval na polovinu domácích, ale žádnou velkou šanci si vytvořit vůbec nedokázal. Na hrací ploše se nedělo takřka nic a AC si výsledek 1:0 bezproblému pohlídalo. Rossoneri už neprohráli deset soutěžních zápasů, z toho devět ligových.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že na San Siru to nebude vraždění neviňátek, statistika pro Toro je strašidelná, výhra je hodně vousatá... z 2001... vzhledem k výkonnosti je velkým favoritem AC. Toro může jen a jen překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele