36. kolo
01.05.2016 15:00 CET
3 : 3
(0:2)

Reportáž

AC Milán - Frosinone Calcio 3:3

AC Milán znovu nepotěšil své příznivce a zatímco před týdnem prohrál s posledním týmem soutěže, dnes ztratil body pro změnu s předposledním celkem tabulky, navíc doma na San Siru. A to mohou být Rossoneri ještě rádi, neboť Frosinone dvakrát vedlo o dva zásahy. Remíza 3:3 má pak jasný následek, Milán v tuto chvíli ztrácí šesté místo, kam se posouvá Sassuolo.

AC si zápas zkomplikovalo od samého začátku. Stačilo pouhých 120 vteřin, aby na hranici pokutového území vypálil Luca Paganini a míč zaplul přesně k tyči. Další minuty byly ze strany Rossoneri nadále dost nervozní, ale šance postupně začaly přicházet a nebyly malé. V brance Frosinone musel několikrát čarovat Bardi, zneškodnil stoprocentní příležitosti jak Balotelliho, tak i Kucky. Místo očekávaného vyrovnání přišel ve 44.minutě další šok. Oliver Kragl vyslal z obrovské vzdálenosti na branku Donnarummy dobře mířenou dělovku a Frosinone vedlo 2:0. Branka byla z velké vzdálenosti a Donnarumma by si měl takovéto momenty pohlídat, nicméně Kraglově ráně nic nescházelo, byla opravdu tvrdá a navíc milimetrově přesná.

Po změně stran podtrhl obrovskou bídu Milána Mario Balotelli. Po ruce v pokutovém území to byl on, kdo se postavil nařízené penaltě, jenomže brankář Bardi vystihl směr a penaltu zlikvidoval. Domácí ale nakonec dokázali přeci jenom rychle snížit, Abate ještě stihl míč z úhlu napálit na branku, trefil tyčku, od které se míč odrazil přímo na kopačky Carlose Baccy. Každopádě hosté si vzali dvoubrankové vedení zpátky, Alex svojí chybou pustil do úniku útočníka Dionisiho a ten svůj postup zakončil přesnou střelou k tyči - 3:1 pro Frosinone.

Milán zápas čtvrthodiny před koncem znovu zdramatizoval a perfektním sklepnutím balónu se částečně odkoupil za předchozí chybu Alex, Luca Antonelli pak střelou přes hlavou překonal Bardiho. Frosinone v závěru zápasu výsledek bránilo a domácí k ničemu výraznějšímu nepouštělo, přesto nakonec výsledek dospěl do remízového konce. Minutu před koncem zahrál další ruku ve vlastním vápně Pryima a Milán měl dispozici další penaltu. K té se tentokrát postavil Jérémy Ménez a na rozdíl do Balotelliho uspěl - 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bože balo. Co se ti stalo? :( Je mi ho fakt lito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele