5. kolo
28.09.2014 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - SSC Neapol 0:1

Fotbalisté Neapole zvládli těžké utkání na hřišti Sassuola a po výhře 1:0 se může trenéru Benítezovi zase o něco lépe dýchat. Zápas rozhodl jedinou brankou už v prvním poločase Callejón.

Pod Rafaelem Benítezem se kýve židle. Jeho Neapol zatím tápe, vyhrát dokázala jen v úvodním kole a proto potřebovala v tomto utkání nutně získat všechny body. Slavné to není ani se Sassuolem, které se trápí zejména střelecky.

Hostující Parthenopei vstoupili do utkání aktivněji a už po pěti minutách mohli vést, kdyby Callejón proměnil stoprocentní příležitost. Po rychlém brejku mu předložil pas Higuaín, ale Callejón trefil jen brankáře Consigliho. Hosté byli nadále lepším týmem a ve 28. minutě šli zaslouženě do vedení. Poté, co Zaza ztratil míč, rozehrál Hamšík na Higuaína, který na zadní tyči našel nabíhajícího Callejóna - 1:0 pro Neapol. Sassuolo toho směrem dopředu moc neukázalo, proti dobře hrající Neapoli nemělo příliš šancí, a tak hrozilo spíše z brejků.

Ve druhém poločase se výkon Neroverdi zlepšil, jenže žádné velké šance nepřicházely. Obrana Azzurri působila jistým dojmem. Až pět minut před koncem zápasu polevila a málem z toho byl malér. Po centru Vršaljka zapomněla obrana Neapole na Pelusa, který orazítkoval brankovou konstrukci! Ani v závěru nebylo Sassuolu přáno, přitom sudí přidal navrch čtyři minuty. Neapol těsné vedení uhlídala a připisuje si veledůležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele