11. kolo
08.11.2014 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 0:0

Domácí Sassuolo si s Atalantou body jen rozdělilo a navíc ani jeden z týmů nebyl schopen vyprodukovat větší počet zajímavých šancí. Není divu, že se diváci na stadionu Tricolore nudili.

V prvních minutách se oba celky rozhodly pro neinvazivní pojetí hry, čímž samozřejmě divákům příliš radosti neudělaly. První střela na bránu se konala až v šesté minutě, když si talentovaný útočník Domenico Berardi vzal míč pod patronát, a z hranice dvaceti metrů ostře vypálil. Jeho pokus doprostřed brány gólman Sportiello chytil bez větších problémů.

Další zajímavý Sansoneho pokus skončil vysoko nad a Sportiello si vzal míč k odkopu. V další zajímavé akci fauloval mladý záložník Baselli. Pro hostující Atalantu to byla nepříjemná chvíle, protože čelila přímému kopu Sassuola z hranice třiceti metrů. V další akci se ocitl opět mladý útočník Domenico Berardi, který však ani napodruhé nemířil přesně.

Bývalý hráč Janova Vrsaljko tvrdě vypálil za hranicí velkého vápna. Do rány mu na poslední chvíli vstoupil obránce Stendardo, který míč odrazil do bezpečí. Po půlhodině hry se do útoku zapojil také druhý talentovaný hráč Sassuola Simone Zaza, který však v dobré šanci minul. Na opačné straně Baselli našel Dramého přihrávkou nakrátko, jenž předal míč Benalouanemu na hranici vápna. Obránce Atalanty neváhal a vypálil. Trefil však jen nohy jednoho z obránců Neroverdi.

V poslední minutě se uvolnil opět nebezpečný Berardi, jenž se dostal ke střele z hranice penalty, skvělý Sportiello ale jeho ránu levačkou doprostřed brány chytil! Do druhého poločasu s velkou vervou vkráčel Sansone, který se nejprve dostal k ráně, poté hlavičkoval. Jeho hlavička ale těsně minula břevno. O pár minut později se znovu dostalo ke slovu ofenzivní duo v podání Simoneho Zazy a Domenica Berardiho. Jejich spolupráce se ale nevyvíjela dobře, protože zasáhla obranná linie.

Sassuolo se dalo do pohybu a v další šanci se ocitl opět Domenico Berardi. Mladý útočník se prodral k vápnu soupeře a napálil míč směrem soupeřovým, ale brankář Consigli si věděl rady a bez větších obtíží si míč pohlídal. Atalanta se mohla dostat do vedení po načechraném míči ze strany od Moliny, kdy se nejvýše do vzduchu dostal Raimondi. Ten ale hlavičkoval do tyčky!

Za Atalantu pozdvihl prapor Raimondi také po další nudné pasáži. Zkušený hráč se nejprve pokoušel hlavičkovat, posléze pálil z větší vzdálenosti. Atalanta se mohla dostat do vedení díky ráně Baselliho. Ten si krásně zpracoval míč středopolař a prošel s ním až do velkého vápna soupeře, z velkého úhlu posléze hbitě vystřelil, ale napálil jen boční sít Consigliho svatyně. Oba týmy si tedy nakonec body jen rozdělily.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
hradec

US Sassuolo 2:1 Atalanta Bergamo

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele