12. kolo
23.11.2014 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Chievo Verona 1:1

Skvělá forma z úvodu sezony je u Udine ta tam, což dnes potvrdilo Chievo, které si ze Stadio Friuli odváží bod za remízu 1:1. Stramaccioniho parta se přitom ujala vedení, prosadil se Di Natale, celkově už po dvousté v Serii A. Čtvrthodiny před koncem ale zařídil konečnou dělbu bodu Radovanovič.

Chievo v minulém kole konečně vyhrálo a tři body chtělo potvrdit v souboji s Udine. To mělo v úvodu sezony skvělou formu, jenomže se přestalo dařit a dnešní remíza s Fly Donkeys je toho důkazem.

Udinese bylo lepší, jenomže dlouho nemohlo najít na obranu Chieva správný recept. V 16. minutě předvedl krásnou střelu Di Natale a neméně krásný zákrok brankář Bizzarri. To byla pastva pro oči diváků! O několik minut později vyslal povedený centr Di Natale a Danilo vstřelil branku. Hlavní sudí ji však nemohl uznat, neboť Danilo se v době Di Nataleho centru nacházel v ofsajdu. Své šance mělo i Chievo a stály za to! Pellissierovi zabránil ve skórování až na brankové čáře jeden z obránců a z následné Paloschiho dorážky zbyl je fantastický zákrok Karnezise.

A hosté toho museli litovat, neboť těsně před odchodem do šaten inkasovali. Pinziho centr sklepl Dos Santos na Di Nataleho a velezkušený kanonýr rozvlnil síť - 1:0 pro Udinese. Pro Di Nataleho to byla zároveň dvoustá branka v Serii A!

Ve druhém poločas nejprve domácí kontrolovali hru a úspěšně bránili svůj hubený náskok, ale Chievo si dovolovalo čím dál více a nakonec i zaslouženě srovnalo stav. Nejprve Valter Birsa dobře vystřelil a Karnezis musel na zem a poté z dobrých třiceti metrů napřáhl Radovanovič a Karnezis tentokrát nedosáhl - 1:1. Ztrátu i jednoho bodu už ani jeden z týmů nechtěl riskovat, a tak zápas skončil zaslouženou remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele