6. kolo
05.10.2014 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 1:0

Nadále bez porážky kráčí Serií A Sampdoria Janov. Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče tentokrát porazili nejtěsnějším rozdílem Atalantu Bergamo. Jedinou branku vstřelil Gabbiadini. Sampdoria si výhrou zároveň upevnila třetí příčku.

Sampdoria byla v prvním poločase lepším a aktivnějším týmem a zaslouženě šla do vedení. Ve 35. minutě postupoval Gabbiadini sám na Sportiella a svůj únik neomylně zakončil. Sampdoria vedla 1:0. Ještě do konce prvního poločasu měl na kopačce druhý gól Eder, ovšem scházela mu větší přesnost. Atalanta si moc šancí nevytvořila, nicméně pořád byla ve hře o body.

Bergamaschi ve druhé půli srovnali hru a začali obléhat branku námořníků, k čisté gólovce to ale nevedlo, natož k vyrovnávací brance. Až těsně před koncem zápasu začalo přituhovat, Cigarini z dobré pozice nevyřešil přímý kop ideálně a Atalanta měla na vyrovnání ještě šest minut nastaveného času. Během nich však mohla inkasovat, Okaka se řítil na Sportiella, ten ale odolal! V páté minutě nastavení mohlo být srovnáno, ale hned dvojice hráčů v dobré pozici na balón nedosáhla. Atalanta vyrovnat nedokázala a z Janova odjíždí poražena.

Námořníci pokračují ve skvělých výkonech a nadále zůstávají neporaženi. V tabulce si navíc upevnili třetí příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele