38. kolo
31.05.2015 20:45 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Turín FC - AC Cesena 5:0

Fotbalisté Turína si na závěr sezony parádně zastříleli a sestupující Cesenu potupili hned pěti góly. Postupně se prosadili Martínez, López, Benassi a Moretti. Argentinec Maxi López se zapsal mezi střelce hned dvakrát.

Granata už dřívě věděla, že se v příštím roce do evropských pohárů nepodívá, se sezonou ale byla spokojena a fanouškům chtěla dát ještě poslední dárek v podobě vítězství nad Cesenou. Předposlední tým tabulky už nejspíše úplně rezignoval a v Turíně nepředvedl vůbec nic.

Obrana Ceseny poprvé inkasovala už po deseti minutách, kdy se prosadil Martínez. Vivesovu střelu sice Bressan vyrazil, ale míč propadl až k Martínezovi, který v klidu trefil prázdnou branku. Cesena už mohla inkasovat krátce před tím, ovšem hlavička Maxiho Lópeze skončila těsně vedle. Turínští navýšili vedení za dalších šest minut po Martínezově brance. Autor první branky tentokrát hlavičkoval do břevna a všechnu "smetanu" slízl dorážející Maxi López - 2:0 pro FC Turín.

Cavallucci Marini na domácí tým vůbec nestačili, hrálo se jen a jen před brankou Bressana a ten po půlhodině už potřetí inkasoval. Marco Benassi z dálky napřáhl a jeho střela krásně zapadla k tyči - 3:0 pro FC Turín. Ofenzíva Granaty byla jako utržená ze řetězů, Cesena vůbec nestíhala a ještě do konce prvního poločasu mohla obdržet další dvě branky. Nestalo se tak, ale domácí fandové vůbec nemuseli zoufat.

Ony branky se totiž dostavily hned ve druhém poločase. Ve 49.minutě odcentroval Vives na hlavu Morettiho a ten zvýšil na 4:0. Hra kočky s myší nadále pokračovala, ale další branku se domácím podařilo vstřelit až v 71.minutě. Na hrozivých 5:0 uzavřel Maxi López a dokonal hostující zkázu. Výhrou 5:0 si domácí upevnili deváté místo, naopak hosté ukázali, že byli na jaře naprosto nejhorší a na nejvyšší soutěž vůbec nestačili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele