4. kolo
25.09.2014 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Udinese Calcio 0:1

Lazio dnes nezvládlo tento zápas s Udinese a prohrálo nejtěsnějším možným výsledkem. Jedinou branku utkání vstřelil Cyril Théréau a rozhodl tím o třech bodech pro Zebry. Lazio může litovat ztracených bodů.

Edson Braafheid vhazoval z levé strany na polovině Udinese. A následně se dostal ke střele zpoza vápna Candreva, který míč napálil z voleje, ovšem poslal ho pouze vedle branky hostů. Marco Parolo nepřesně přihrál do vápna, kde si nabíhal Candreva, to mohla být nebezpečná situace pro branku Udinese.

Felipe Anderson se probíjel z pravé strany do vápna, ale v souboji s přesilou bránících hráčů Udinese byl bez šance. Ledesma pálil z nějakých pětadvaceti metrů od branky Udinese, míč ještě tečoval Klose, ale míč skončil vedle branky. Badu poslal parádní pas na Muriela, který se v pokutovém území srazil se zasahujícím gólmanem Marchettim, míč následně z brankové čáry odvracel Diego Novaretti.

Hned z protiútoku se Udinese mohlo radovat, protože se Théréau ve vápně dokázal prosadit přes dva bránící hráče Lazia, po přihrávce z pravé strany a z místa pokutového kopu dává první gól zápasu - 0:1.

Udinese sice vedlo, ale radovat se nemohlo. Zranil se totiž mladý útočník Luis Muriel, takže se muselo střídat. Následně se k hlavičce ve vápně dostává Cyril Théréau, který tentokrát netrefil branku domácího týmu. Po faulu Panagiotise Koneho se do šance probíjel Marco Parolo, ale ani jeho zakončení nepřineslo Laziu mnoho radosti.

Zkušený reprezentant Antonio Candreva nakonec rozehrál volný kop, zkusil přízemní střelu, která prošla skrz bránící hráče ve zdi, ale nepřekvapila Karnezise. Antonio Candreva si nabíhal také do další akce, kdy ještě nahrával na nabíhajícího Miroslava Kloseho, ale na toho číhal brankář Karnezis. Klose se sice pokoušel o prostřelení mladého brankáře, ale jeho úmysl mu zcela nevyšel.

Do další šance se dral útočník Filip Đorđević, který ale skvěle chytajícího Karnezise nepřekonal. Talentovaný záložník Onazi nedokázal míč "procpat" do vápna Udinese, které stále urputně brání své těsné vedení. To se mu povedlo až do konečného hvizdu sudího Gianlucy Rocchiho, takže Zebry mohou slavit těsné vítězství.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
bayern987

4:2 4x Miro, 2x Di Natale

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele