20. kolo
24.01.2015 20:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - AC Milán 3:1

Další příšerný výkon předvedl ve šlágru kola AC Milán, který na Stadio Olimpico prohrál 1:3. Domácí se tak minimálně na několik hodin posunuli na třetí místo zaručující Ligu mistrů. Milánu se evropské poháry hodně vzdalují. Závěr zápasu absolutně nezvládl stoper Méxés, který za hrubost a napadení uviděl červenou kartu.

Hosté z Milána ale svého soupeře zaskočili hned v samotném úvodu. Ve druhé minutě se sice domácí dožadovali pokutového kopu a to po faulu Bonaventury na Radua, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Poté uběhly další dvě minuty a Milán šel do vedení. Jérémy Ménez vybojoval míč, ve vápně si pohrál s obranou a neomylně zakončil. AC vedlo na Stadio Olimpico možná trochu překvapivě 1:0.

Ze strany Rossoneri to ale bylo v prvním poločase vše. Lazio hosty přehrávalo, vytvářelo si šance, ale Milán odolával. Stefano Mauri dokonce postupoval sám na Lópeze, ten však svůj celek podržel. Miroslav Klose zase po Candrevově centru hlavičkoval těsně vedle. Diego López v brance AC doslova čaroval, ve 25. minutě ho nepřekonal ani Candreva, jehož ránu fantasticky vyrazil!

Těsně před odchodem do šaten se Biancocelesti po druhé v zápase dožadovali penalty, tentokrát se provinil Méxés, který ve vápně zatahal za dres Mauriho. Penalta se dala rozhodně pískat, ale sudí se tak nerozhodl. Milán tak držel se štěstím a také díky skvělému Ménézovi a Lópezovi nadějný výsledek.

Tímto stylem hry ale nemohlo AC vyhrát a po změně stran se to potvrdilo. Lazio opět vstoupilo do poločasu aktivně a brzy za to bylo odměněno. Ve 47. minutě Klose přesně odcentroval na hlavu Parola, který překonal Lópeze - 1:1. A domácí brzy strhli vedení na svojí stranu. Kapitán Montolivo vyrobil hrubku, kterou okamžitě potrestal Miroslav Klose - 2:1 pro Lazio.

Inzaghimu okamžitě došla trpělivost a ze hry stáhl Bonaventuru s Van Ginkelem a na plac poslal ofenzivní duo Pazzini - Cerci. Ale k vyšší aktivitě to nevedlo, naopak k dalšímu zákroku donutil Lópeze jedovatou střelou Parolo. V pohodě hrající Lazio nedovolovalo Milánu vůbec nic a bylo jen otázkou času, kdy definitivně rozhodne zápas ve svůj prospěch.

Stalo se tak deset minut před koncem, když obrana Rossoneri nezachytila ofenzivní výpad Candrevy a neomylná dělovka Parola znamenala konec nadějí pro AC. Poslední minuty zápasu AC nervově nezvládlo a Méxés předvedl něco, co do fotbalu rozhodně nepatří. Mauriho udeřil a po vyloučení se mu snažil ještě naložit. Pochopitelně se dá očekávat tvrdý disciplinární postih.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
bayern987

3:0 3x Klose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bude hrat Adriano?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prianie 4:0, realita 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2...FORZA GRANDE AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhráme 1:2 Cerci,Alex,Candreva lebo FORZA MILAN !!!

Reagovat
vanGomm

Tip 2 .Původně jsem si chtěl vsadit,že AC Milan vyhraje o gol,ale na běžnou dvojku je 4,40.To se musí zkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

poďme Lazio, vrátiť sa na víťaznú vlnu a rozbiť miláno forza S.S. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC je v pič! a bude to prehra !! Iné si ani nezaslúžia !! A konečne by mohol ísť aj Pipo preč ! Spalletti sa už nevie dočkať !

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že pipo bude konečně odvolán.zkurvil toho už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnn

Nie tu netreba menit trenera ale hracov ved tu nemaju dobrych hracov akurat tak menez a el sha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele