12. kolo
23.11.2014 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - Empoli FC 0:2

Další hořkou pilulku museli spolknout fanoušci Parmy. Jejich miláčci prohráli důležitý záchranářský souboj s Empoli 0:2 a zůstávají poslední. Samozřejmě se vyrojila tradiční otázka, ustojí ještě tohle Roberto Donadoni?

Bezprostředně po zápase Donadoni rezignaci nepodal, ale jeho dny na lavičce Parmy se zdají býti sečteny. A koneckonců Hernan Crespo je stále připraven...

Ale zpět k zápasu. Samotný začátek byl hodně opatrný a šance v podstatě nebyly. Až ve 28. minutě se urodila před Sepem první vážnější situace. Belfodil z úhlu vystřelil a právě zmiňovaný Sepe zakročil. Pak se vše vrátilo do starých kolejích a až ve 45. minutě Empoli z čistajasna udeřilo. Krásnou kombinační akci předvedli Maccarone s Vecinem a druhý jmenovaný překonal gólmana Iacobucciho - 1:0 pro Empoli.

Parma potřebovala po změně stran zabrat, ale srazil jí druhý gól a tím bylo víceméně po zápase. Francesco Tavano obdržel do vápna krásnou přihrávku a poradil si výtečně - 0:2. A s Parmou mohlo být ještě hůře, Maccarone v tutovce trefil jen dobře zasahujícího Iacobucciho. Domácí ale také měli spoustu smůly, po volném přímém kopu orazítkoval tyč Francesco Lodi a tutovku spálil i o několik minut později Antonio Cassano! Sám před Sepem trefil jen boční síť. Parma zůstává po další porážce poslední a vůbec tak neodčinila ostudný debakl s Juventusem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele