15. kolo
14.12.2014 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - UC Sampdoria 1:1

Druhou ztrátu po sobě si připisuje vedoucí Juventus, který si doma pouze rozdělil body se Sampdorií Janov. Stará dáma sice velmi brzo vedla, ale hosté ve druhém poločase srovnali a cennou remízu si už vzít nenechali.

Námořníci mají s Juventusem v poslední době velmi dobrou bilanci a v tomto utkání jí znovu potvrdili. Do utkání v Turíně ale nevstoupili nejlépe, už ve 12.minutě rozehrávalo Juve roh a ne zrovna vysoký Patrice Evra hlavou poslal domácí do vedení. O chvíli později měl další slibnou příležitost Marchisio, ale Romero předvedl skvělý zákrok. A neuspěl ani Pogba, který přestřelil branku. Juventus měl více ze hry, ale neproměňoval šance a to se mu později stalo osudným. Sampdoria spíše bránila a vyčkávala na svojí příležitost.

Druhý poločas ještě také zahájili lépe domácí, ale ani Pereyra netrefil branku. Pak přišla příležitost Sampdorie a vyrovnávací branka. Manolo Gabbiadini si šikovně přehodil balón a nedal Buffonovi nejmenší šanci - 1:1. Stará dáma hodlala znovu převzít iniciativu, avšak Sampdoria velmi pozorně bránila a favoritovi nic nedarovala. A hosté mohli ke konci dokonce udeřit, Gabbiadiniho střelu musel s vypětím všech sil likvidovat Buffon. Závěr zápasu patřil Juventusu, ale svojí převahu už nedokázal gólově zužitkovat.

S konečnou remízou 1:1 rozhodně nemohou být spokojeni, zvláště když AS Řím svůj zápas zvládl. Mezi oběma týmy se tak na čele stenčil náskok na jediný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Morata Coman na hriste

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele