7. kolo
20.10.2014 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Empoli FC 1:1

Dohrávka 7. kola italské ligy skončila nerozhodným výsledkem 1:1. Potvrdily se tak papírové předpoklady, podle nich Grifové na poslední výhru navázat nedokáží. Na druhé straně Empoli pokračuje ve sbírání bodových zisků, svojí sérii neporazitelnosti už natáhlo na pět zápasů.

Janovští šli v domácím zápase rychle do vedení, už ve 14. minutě si efektivně zpracoval balón Bertolacci a z otočky přesně zakončil - 1:0. Vše ale mohlo být jinak, protože Empoli ještě dříve také vstřelilo branku, nicméně hlavní sudí viděl při rohovém kopu útočný faul a Maccaroneho gól neuznal. Blízko vyrovnání byl v 25. minutě Pucciarelli, přečíslení tři na dva zakončil střelou těsně vedle vzdálenější tyče. Na druhé straně se Grifové dožadovali penalty, když se ve vápně skácel Antonelli, ovšem sudí nepískal. Poločas skončil vedením Janova, ale druhá půle ještě nabízela dramatickou podívanou.

Domácím se po dlouhou dobu druhého poločasu dařilo eliminovat ofenzivní výpady Empoli a až do 75. minuty ho do větší příležitosti nepouštěli. Pak musel prokázat své kvality Perin, jenž lapil razantní pokus Vecina. Dvě minuty na to se ukopl v nadějné pozici Maccarone a tlak Empoli gradoval. Sarriho svěřenci kýženou branku skutečně vstřelili, po rohovém kopu se snesl míč až k Tonellimu, když ho ještě předtím lehce tečoval Maccarone. Tonelli zblízka dotlačil míč do branky a srovnal na 1:1.

Závěr utkání už ani jeden tým nechtěl pokazit a dá se říci, že se spokojil s bodovým ziskem. Pro Janov je to v domácím prostředí určitě ztráta, pro Empoli zisk.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele