20. kolo
25.01.2015 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 1:0

Hellas díky brance Javiera Savioly udolal Atalantu Bergamo 1:0 a vzdálil se sestupovým pozicím. Pro hosty platí přesný opak, od osmnáctého místa je dělí už jen dva body.

Veronský celek triumfoval naprosto zaslouženě a v tabulce si polepšil. V celém utkání byl jasně lepším týmem, ovšem svojí převahu dokázal gólově vyjádřit jen jednou. Šancí měl přitom dostatek, v prvním poločase například Saviola hlavičkoval jen do míst, kde operoval Sportiello, který předvedl skvělý reflex. Na druhé straně zakončoval akrobaticky Pinilla, ovšem chyběla razance a domácí brankář pokus v pohodě lapil. Aktivnější Hellas udeřil až krátce po změně stran, Javier Saviola se dostal k odraženému míči a konečně skóroval - 1:0 pro Hellas.

Hosté hodlali zareagovat a kouč Colantuono sáhl ke střídání. Místo Cigariniho poslal na plac Baselliho. K vyšší aktivitě Bergamaschi to však nevedlo, naopak v další tutovce se zjevil Saviola, jenž se dostal k další dorážce a tentokráte nepochopitelně přestřelil branku. Čas pro Atalantu rychle ubíhal, ale ta nebyla vůbec schopná jakkoliv ohrozit branku soupeře. Veronský celek nejtěsnější vedení uhájil a připisuje si důležité tři body. Domácí teď mají před sestupovou osmnáctou příčkou šestibodový náskok, hosté jen dvoubodový.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele