12. kolo
23.11.2014 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Hellas Verona - ACF Fiorentina 1:2

Těžká bitva mezi Hellasem Verona a Fiorentinou vyzněla lépe pro hostující tým. Ten se dostal do vedení díky Gonzalu Rodríguezovi, ale na jeho trefu Hellas ještě odpověděl, trefil se Nicolas Lópéz. Nicméně poslední slovo měl hvězdný Juan Cuadrado.

Na první branku se čekalo do 17. minuty a střelecký účet utkání otevřeli hosté. Rohový kop prodloužil hlavou na malé vápno Alonso a Gonzalo Rodríguez nasadil Rafaelovi jesličky - 1:0 pro Fiorentinu. O deset minut později podnikli hráči v bílém (Fiorentina) rychlý brejk, na jehož konci nebyl jen německý šutér Mario Gómez, ale také gólman Rafel, který míč vyrazil na břevno! A branková konstrukce zvonila i na druhé straně, to se opřel do míče jiný urostlý kanonýr, někdejší bomber Fiorentiny Luca Toni.

Hosté byli jasně lepším týmem, přesto Hellas pár minut před koncem poločasu srovnal na průběžných 1:1. Stačila k tomu jedna přesná přihrávka z poloviny hřiště na rozběhnutého Nicolase Lópeze, proti kterému sice Neto vyběhl, ovšem marně - 1:1.

Pro lépe hrající Fiorentinu to sice byl šok, ale ve druhém dějství na výkon z prvního poločasu navázala a strhla vedení opět na svojí stranu. Proti Joaquínovi ještě skvěle zasáhl Rafael, ale o další čtyři minuty později už se Juan Cuadrado radoval. Kolumbijská hvězda si naběhla na malé vápno na Alonsův centr a Rafael neměl nárok - 2:1 pro Fiorentinu. Následující půlhodinu se pak na hřišti už nic moc neodehrálo. Fiorentina kontrolovala zápas a Hellas byl směrem dopředu absolutně bezzubý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele