22. kolo
08.02.2015 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Empoli FC - AC Cesena 2:0

Cesena utržila další porážku a zůstává v sestupovém pásmu. Naopak důležité body v boji o záchranu si připisuje Empoli, které zvítězilo 2:0. Domácí tak mají před sestupem už pětibodový náskok.

Hosté přitom měli šance a zápas na Empoli mohli zvládnout, nicméně osudným se stala koncovka. Ve 13. minutě demonstroval zmar v zakončení Defrel, jenž se dostal do slibné pozice, ale vůbec netrefil branku. Empoli se dostalo do vedení přesně po půlhodině hry, kdy zkušený Maccarone převzal balón, rychle se s ním otočil a neomylně zakončil - 1:0. Cesena nedokázala nijak odpovědět a trápila se i na začátku druhého poločasu.

Pucciarelli dostal na začátku druhého poločasu přesný pas od Maccaroneho a rovnou z první zakončil, skvělý zákrok přitom předvedl brankář Leali. Cesena nakonec druhé brance stejně neunikla. V 57. minutě sehráli domácí skvěle autové vhazování a následná akce skončila přesným zakončením Signorelliho - 2:0. Dvoubrankové vedení si Empoli v pohodě hlídalo a Cesenu až do závěrečného hvizdu už do ničeho nepustilo. Výhra 2:0 má pro domácí velkou cenu, neboť mezi nimi a sestupovou propastí je již pětibodový náskok. Cesena je s patnácti body předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele