13. kolo
30.11.2014 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Parma FC 2:1

Další porážku si připisuje Parma, která tentokrát nestačila na domácí Palermo. Za sicilský klub opět skóroval Paulo Dybala, vítěznou branku měl na svědomí Édgar Barreto. Parma nepředvedla špatný výkon a nebyla horší, než její soupeř, nicméně hraje se na góly a těch dalo více Palermo.

Že se pod Donadonim pořádně kývá židle, není žádnou novinkou. Klubové vedení mu sice vyjádřilo podporu a neodvolalo ho ani po drtivé porážce od Juventusu, ani po posledním nezdaru s Empoli, ovšem další porážka už by mu mohla být osudná. A ta přišla i v tomto kole...

Parma přitom začala dobře, měla více ze hry a díky aktivitě Cassana mohla jít hned několikrát do důležitého vedení. Po jeho centru hlavičkoval nad Palladino a další jeho geniální přihrávku nepřetavil v branku Gobbi. Na druhé straně zkoušel tvrdě vypálit Vazquez a pak už zase úřadoval Cassano, jehož další nápaditou akci spoluhráči nebyli schopni gólově zakončit.

A tak přišla 37. minuta a první gól domácích. Standardní situace rozehraná na krátko otevřela hostující defenzívu dokořán a ve vápně si poradil s kolmicí Paulo Dybala - 1:0 pro Palermo. Parma se dokázala rychle zmátořit a za pár minut srovnala skóre. Prsty v tom měl, kdo jiný, než Antonio Cassano. Jeho přihrávky využil Palladino a hezkým lobem překonal gólmana Sorrentina - 1:1.

Cassano byl vidět i ve druhém poločase, jeho technická střela z 57. minuty skončila vedle tyče. Palermo ale stupňovalo svojí aktivitu a čtvrthodiny před koncem si zajistilo vedení. Édgar Barreto poslal do vápna střílený centr, který však nikdo netečoval a míč skončil překvapivě v síti! Hosté si pak zkomplikovali případnou honbu za vyrovnáním, když po faulu na Dybalu musel předčasně do sprch obránce Felipe. Nakonec se červenilo i na druhé straně, v nastavení zajel do Gobbiho autor vítězné branky Barreto. Co je však podstatnější, Parma vyrovnat nedokázala a v Palermu si připisuje další porážku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele