9. kolo
29.10.2014 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Chievo Verona 1:0

Palermo potvrdilo, že je na domácí půdě silným týmem a Chievo porazilo jedinou brankou Rigoniho 1:0. Diváci na Renzo Barbera museli čekat na branku až do 81. minuty.

Chievo tak pod Rolandem Maranem prohrálo i druhý zápas a zůstává předposlední. Palermo mělo první šanci zápasu, ale Morganella ztroskotal na výtečném zákroku gólmana Bardiho. Na druhé straně měl zase výbornou příležitost Schelotto a pozadu nezůstal ani Sorrentino v brance domácích. Mimochodem, pro Sorrentina to byl pikantní duel, neboť v Chievu chytával. A nyní už gólman Palerma se musel předvést i ve 34. minutě po prudké ráně Birsy, kterou dobře vyrazil.

V 67. minutě si Sicilané vytvořili velký nápor, který ale neskončil gólem. Nejprve hlavičkoval Barreto a Bardi dobře zasáhl, krátce na to nebezpečně vypálil Dybala a orazítkoval břevno! Z rohového kopu pak hlavičkoval do sítě Belotti, ale sudí pro předchozí faul branku neuznal.

Rozuzlení zápasu přišlo devět minut před jeho koncem. Dybalu sice dokázala obrana hostí odzbrojit, ale jen za cenu odvráceného míče, ke kterému se dostal Luca Rigoni a přesnou střelou rozvlnil síť - 1:0 pro Palermo. Chievo bylo blízko vyrovnání až v nastaveném čase, kdy se odhodlal ke střele Paloschi, ale Sorrentino opět dobře zasáhl. Domácí zvítězili 1:0 a poskočili na patnácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

TOP TIP!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele