7. kolo
19.10.2014 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - AC Cesena 2:1

První vítězství v sezoně si konečně připisuje Palermo. Sicilané porazili jiného nováčka Cesenu 2:1 a v tabulce se posunuli na šestnácté místo. Vítěznou branku vstřelil až v nastaveném čase González, ovšem hrdinou utkání byl Dybala, který jeden gól vstřelil a na druhý přihrál. Hosté od 79. minuty hráli bez vyloučeného Coppoly.

Možná by se dalo říci, že Paulo Dybala, argentinský hráč ve službách Rosanero, porazil Cesenu sám. Ta s ním měla obrovské problémy už v úvodu, kdy ho nejprve se štěstím vychytal Leali a poté brankáři Cavallucci pomohla branková konstrukce a to se psala teprve desátá minuta! Cesena si tato varování příliš k srdci nevzala a po půlhodině hry už se mohl Dybala radovat. Po rohovém kopu si narazil se spoluhráčem a pěkně technicky neomylně zakončil - 1:0 pro Palermo.

Hosté čekali na první vážnější šanci až do druhého poločasu a ta rozhodně stála za to. Rodríguez dostal přihrávku do vápna, Sorrentino mu výběhem zmenšil střelecký úhel a zadáka Ceseny skvěle vychytal. Hosté zůstali u míče a rozehrávali rohový kop, během kterého byl stažen Magnússon a sudí nařídil pokutový kop. Alejandro Rodríguez předchozí selhání napravil a srovnal na 1:1.

Palermo si hodlalo vzít vedení zpátky, ovšem tvrdá Vázquezova rána málem "přelomila" tyčku. V 79. minutě si Cesena zkomplikovala utkání, Coppola fauloval Belottiho a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Cavallucci se museli po zbytek zápasu bránit v deseti. Sicilané vycítili, že mohou utkání dovést do vítězného konce, jenže hosté úporně bránili. V nastaveném čase ale Palermo udeřilo. Rohový kop Dybaly zatloukl hlavou do sítě Giancarlo González a první vítězství v sezoně bylo na světě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele