10. kolo
02.11.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - US Sassuolo 0:0

Chievo se v domácím prostředí znovu neradovalo z vítězství a výsledek 0:0 v zápase se Sassuolem je pro něho ztrátou. Naopak hosté, i když hráli na půdě posledního týmu Serie A, natáhli sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy.

Zápas na stadionu Bentegodi nebyl zrovna k pokoukání. Ani jedna strana si nedokázala vytvořit pořádnou příležitost a za celý zápas byly k vidění jen čtyři střely na branku. Hra se hodně kouskovala a sudí Guida rozdal celkem sedm žlutý karet, faulu pak bylo rovných třiatřicet!

V 16.minutě si zajímavou šanci vytvořil Paloschi, ale jeho střela a ani následná dorážka v síti neskončila. Hosté kontrolovali dalekonosným pokusem, který Bizzarri musel likvidovat na rohový kop. Před koncem prvního poločasu museli Neroverdi poprvé střídat, na vině byla nepříjemná srážka Meggioriniho s Terranovou a právě druhého jmenovaného nahradil Luca Antei.

V 55.minutě vyslal zajímavý pokus Saphir Taider, ovšem míč těsně minul branku. Z velké většiny prázdný stadion Bentegodi už nic dalšího zajímavého neviděl. Chievo v nudném zápase remizovalo se Sassuolem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele