9. kolo
29.10.2014 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 1:1

AC Milán pod Inzaghim drží venkovní neporazitelnost a po remíze 1:1 v Cagliari se posunulo na třetí místo. Rossoneri ale nepředvedli na Sant'Elia bůhví jaký výkon, domácí Sardiňané byli po většinu zápasu lepším týmem.

Cagliari vlétlo na milánského favorita jako uragán a už ve čtvrté minutě se defenzíva hostí rozestoupila natolik, že Ibarbo měl před sebou prázdnou branku. Útočník Cagliari dával v podstatě jistý gól, když v tom do rány přilétl Rami a zabránil brance. Obrana Milána takovéto začátky na hřištích soupeřů mívá často, Cagliari si toho bylo vědomo a ve 24. minutě vsítilo první branku. Marco Sau poslal do vápna krásný centr, na který si naběhl Ibarbo a Abbiati, který si vyběhl, poprvé lovil míč ze své sítě.

Krátce na to mohl zvyšovat Marco Sau, poté co se vyhnul ofsajdu, postupoval sám na Abbiatiho, jenomže z tisíciprocentní šance vytěžil jen rohový kop. A tak přišel trest na druhé straně. Giacomo Bonaventura dostal s míčem až příliš prostoru, povšiml si povyběhnutého Cragna a fantastickým přehozem vsítil nádhernou branku - 1:1. Vzápětí na to zkusil střelecké štěstí i Muntari, ale nebyl přesný.

Po změně stran opět hýřili aktivitou spíše domácí borci, Ibarbovu nadějnou střelu zablokoval De Sciglio a před Avelarem, o několik minut později, pro změnu zasáhl Abate. Milánu se ve druhé půli směrem dopředu nedařilo a zhruba po pětašedesáti minutách hry se kouč Inzaghi rozhodl k prvnímu střídání, na plac poslal Méneze a Poliho, odešli El Shaarawy a Muntari. Ale Milánu se nadále nedařilo a domácí byli lepším týmem. Minutu před koncem zápasu mohl rozhodnout o vítězi střídající Farias, jenomže Abbiati vytasil výborný zákrok a uchránil svému týmu konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 (Ibarbo, El Faraon 2x, Torres, )

Reagovat
smazaný uživatel

0:4...FORZA GRANDE AC Milan.......

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!!!

Reagovat
Enter

Z posledních 23 vzájemných duelů má AC bilanci 18-5-0, zítra to bude 16 let a 11 dní od poslední porážky od Cagliari. Je to vůbec možné? Nejvyšší čas bilanci trochu poupravit. Jedno je jisté - zákon pravděpodobnosti bude zítra v kotli domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

TORRES asi hraje nohama....i když nikdy newiš....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele