7. kolo
19.10.2014 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Parma FC 1:0

Po sedmi odehraných kolech je posledním týmem Serie A překvapivě Parma. Vzhledem k výkonům a předvedené hře to možná zas takové překvapení není, avšak před sezonou to čekal málokdo. Ducali tentokrát prohráli na půdě Atalanty Bergamo, která měla potíže se střílením branek. A v tomto utkání si dala pořádně na čas, o všem rozhodl totiž až v nastavení Richmond Boakye.

Utkání bylo zároveň konfrontací nejhoršího útoku s nejhorší obranou. Musíme však říci, že po celý zápas byla lepším týmem domácí Atalanta. Avšak tím, kdo v zápase trpěl, byli diváci. První poločas vlastně žádnou velkou šanci nepřinesl a nejzajímavějším okamžikem se tak stalo střídání zraněného Jorquery, jehož nahradil Lodi, a také žluté karty Carmony a mládežnického reprezentanta Zappacosty.

Druhý poločas už byl na šance přeci jenom bohatější, i když ani v něm to nebyla žádná sláva. V 55. minutě se opřel do míče hostující Acquah a v ochozech to jen tak zahučelo, rána šla mimo. Na druhé straně se dostal ke sklepnutému míči Baselli a přesně z hranice šestnáctky tvrdou ranou těsně přestřelil. Bergamaschi stupňovali tlak a minutu před koncem nedokázal nikdo usměrnit do sítě Moralezovu velmi nebezpečnou střílenou přihrávku.

Utkání směřující k bezbrankovému výsledku přeci jenom našlo rozuzlení. Mirante před sebe vyrazil dalekonosný pokus a Richmond Boakye stál ve správný čas na správném místě a dorážkou zajistil Atalantě tři body. Parma se po další porážce propadla na samotné dno Serie A.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele