16. kolo
21.12.2014 15:00 CET
3 : 3
(1:3)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 3:3

Fotbalisté Atalanty Bergamo vyvrátili pověst nejhůře skórujícího mužstva, ale i přes tři vstřelené branky na vítězství nedosáhli. S Palermem po divoké přestřelce remizovali 3:3.

A v Bergamu se na první branku nečekalo dlouho, už v 6. minutě prodloužil centrovaný míč Vázquez a Luka Rigoni krásnou střelou pod břevno poslal Palermo do vedení. Než se Atalanta dokázala vzpamatovat, inkasovala podruhé. V 16. minutě předvedl Franco Vázquez nádhernou věc, všiml si vyběhnutého gólmana Atalanty a parádním lobem á la Karel Poborský ho přehodil - 2:0 pro Palermo. Domácí okamžitě zmobilizovali síly a výsledkem byla střela Denise, která skončila těsně vedle. Bergamaschi si ale museli hlídat zadní vrátka, nebezpečný byl opět Dybala, jeho střela ale byla zablokována.

Ve 39. minutě se povedlo Atalantě snížit, Denis po souboji s Muňozem ve vápně upadl a sudí byl nemilosrdný. Pokutového kopu se chopil sám postižený a Sorrentinovi nedal žádnou šanci! Nicméně poločas přesto skončil dvoubrankovým vedením Palerma. Paolo Dybala se prosmýkl mezi dvěma protihráči a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Franca Vázqueze, ten se opět nemýlil a Palermo vedlo po prvním poločase 3:1.

Svěřenci trenéra Colantuona potřebovali co nejrychleji vstřelit kontaktní gól a to se jim v 55. minutě podařilo. Sorrentino nedokázal vyrazit míč do bezpečí a Moralez ho pohotově dorazil do branky. Atalanta byl v této fázi zápasu lepším týmem, v ofenzívě se snažila a i když Cigariniho pokus ještě brankou neskončil, v 76. minutě se dočkala vyrovnání. Obrana Palerma nedokázala odvrátit centr, který propadl až Denisovi a ten zařídil konečnou dělbu bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele