17. kolo
22.12.2013 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Janov CFC 1:0

První utkání nedělní várky Serie A měli na svědomí fotbalisté trápící se Boloni a solidně hrajícího Janova a z vítězství se nakonec radovali domácí. Alessandro Diamanti ukázal, že je pro svůj tým nepostradatelný a jedinou brankou zápasu rozhodl o třech bodech pro Boloňu.

Boloňa se topí v sestupových vodách a v dnešním utkání potřebovala zvítězit, proto se do zápasu opřela se vším vervou a hned v úvodu byla k vidění velká šance, kterou obstaral Diamanti a zakončující Natali. Obránce domácích zamířil jen těsně vedle, a tak si diváci na Renato Dall'Ara museli na první branku ještě počkat. Každopádně domácí janovské Grify přehrávali. Hosté z Marassi postupem času vyrovnali hru a tak se šlo do šaten za nerozhodného výsledku.

Skóre se tedy pohnulo až ve druhém dějství. V 57. minutě vypálil přesnou ránu Alessandro Diamanti a brankář Perin na ní nedosáhl - 1:0 pro Boloňu. Domácí byli při chuti a další zásah mohl obstarat Cristaldo! Perin tento těžký balón vytěsnil na rohový kop.

Janov se nemohl dostat do tlaku. Boloňa dobře bránila a své hubené vítězství pevně střežila. Závěr pochopitelně přinesl drama, ale ani v posledních minutách nebylo v janovských silách vypracovat si stoprocentní příležitost. Boloňa byla dnes lepším týmem a její výhra je zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele