11. kolo
04.11.2012 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 1:2

Sampdoria Janov může začít bít na poplach. Dlouhá série bez zisku jediného bodu se i po tomto kole protáhne. Blucerchiati tentokrát nestačili na Atalantu Bergamo, které doma podlehli 2:1. Rozhodující branku vstřelil čtvrthodiny před koncem De Luca.

Domácí chtěli před zápasem utnout strašlivou sérii zápasů bez zisku bodu, ale samotný začátek utkání jim to hodně ztížil. Rána Giacoma Bonaventury ze druhé minuty zápasu zapadla do branky a hosté poněkud překvapivě vedli na stadionu Ferraris 1:0. Atalanta nadále hýřila aktivitou a zanedlouho mohla navýšit skóre. Denis pálil mimo a a to samé platilo o pěkné přízemní střele Bonaventury. Sampdoria na sebe upozornila až po půlhodiny hry rohovým kopem. Maresca po něm hlavičkou orazítkoval břevno! O chvíli později vstřelili hosté další branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána.

Pokud chtěla Sampdoria pomýšlet na bodový zisk, leccos se muselo změnit. Trenér Ferrara nejspíše svým svěřencům hodně domluvil, neboť ti do druhého poločasu vlétli v úplně jiném rozpoložení. V 53. minutě předvedl krásné zakončení nůžkami Enzo Maresca, navíc s gólovým efektem 1:1. Ale to bylo ze strany domácích vše.

O vítězi klání nakonec rozhodla 75. minuta. German Denis vymyslel krásnou přihrávku pro Giuseppeho De Lucy, a ten rozhodl! Domácí sice mohli vyrovnat a měli k tomu velké šance, ale další změna skóre se neudála. Atalanta se z Janova vrací s plným počtem bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele