19. kolo
06.01.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Città di Palermo 2:1

Strhující závěr nakonec rozhodl o tom, že tři body zůstanou na stadionu Ennio Tardini. Palermo v souboji s Parmou v závěru sice vyrovnalo a už už se těšilo z bodu, jenže ve druhé minutě nastavení se trefil Amauri a bylo po nadějích - Parma vyhrála 2:1.

Sicilský klub bojuje o záchranu a proti Parmě by se mu hodil alespoň bod. Hosté ho měli na severu Itálie na dosah, ale nakonec odjíždějí s prázdnou.

Palermo se dostalo i do první vážnější šance zápasu. Po centru Sanseverina se málem prosadil Brienza, kdyby ovšem trefil prostor mezi třemi tyčemi. Ve 35. minutě pro změnu vypálil Iličič a Mirante musel vytáhnout na rohový kop. Na druhé straně se postaral o vzrušení Parolo, jenže minul branku. Palermo ale bylo mírně aktivnější, Iličič nůžkami prověřil Miranteho a garcía po rohovém kopu zblízka přestřelil.

Bezbrankový výsledek se podařilo protrhnout až v 62. minutě. Sansoneho centr lehce prodloužil Santacroce a Belfodil dopravil míč za brankovou čáru - 1:0 pro Parmu. Hosté potřebovali vyrovnat a zvýšili obrátky. Anselmo dokonce hlavou překonal Miranteho, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. Snaha Palerma nakonec byla odměněna pět minut před koncem, Budanova hlavička skončila v síti a bylo to 1:1.

Na stadionu Ennio Tardini však v žádném případě nebyl konec. V 88. minutě hosté spálili neuvěřitelnou šanci a toho museli po zápase litovat. Brienza stál před Mirantem úplně sám, ale brankář Parmy předvedl pohotový zákrok. Palermo mohlo dokonce vyhrát ale jak se nakonec ukázalo, štěstěna se nakonec naklonila na druhou stranu. Ve druhé minutě nastavení si naskočil na balón Amauri a hlavou rozhodl o vítězství domácích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2..................

Reagovat
smazaný uživatel

skoro si to trafil kamo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele