17. kolo
16.12.2012 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Juventus FC - Atalanta Bergamo 3:0

S minimálně pětibodovým náskokem zůstane na čele tabulky Juventus. Stará dáma nezaváhala ani dnes, proti Atalantě potvrdila výrazně lepší vzájemnou dominanci. Výhra 3:0 se zrodila už v prvním poločase, kdy se postupně trefili Vučinič, Pirlo a Marchisio.

V Turíně padl velmi brzký gól. Už ve druhé minutě utkání se neomylně prosadil nikým nehlídaný Mirko Vučinič a Juventus vedl 1:0. Hned o dvě minuty později domácí předvedli hrubici, po které mohl srovnat Denis. Argentinský útočník ale ztroskotal na výtečném Buffonovi. Každopádně domácí kontrolovali hru a ve 14. minutě zvýšili už na 2:0. Famózní volný přímý kop předvedl Andrea Pirlo a Consigli byl bez šance.

Juventus nadále decimoval svého soupeře a brzy navýšil vedení už na 3:0. Chielliniho dělovka ještě se štěstím skončila mimo, ale rána Claudia Marchisia už se ujala. Atalanta si prožila vskutku katastrofální půlhodinu. Ve 31. minutě navíc přišla o vyloučeného Manfrediniho, který zbytečným faulem poslal k zemi Chielliniho.

Zápas byl prakticky už v prvním poločase rozhodnut. Juventus vedl 3:0, navíc hrál v početní převaze. Kdo ale čekal, že Stará dáma ještě přidá další branky, ten musel být zklamán. Šance sice byly, ale Giovincovu střelu vyrazil Consigli a Vidal v samotném závěru zápasu nedokázal trefil poloodkrytou branku.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ak nebude hrat matri tak 2:0 FORZA JUVE !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Marchisio Pirlo Qiovincho Forza Juve :D

Reagovat
smazaný uživatel

2:0,nebo 3:0 pro milovaný Juve Forza Italia-Forza JUVE...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1,prekvapko...

Reagovat
smazaný uživatel

vidal je zraneny ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta skoruje 2,01 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

no...neskorovala

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xvzq1a_juventus-vs-atalanta-3-0-match-highlights_sport?start=157#.UNOLY-TxnD4

Juventus kraluje, a pokud se budou držet pořád stejné filosofie, tak to vypadá, že je jen tak někdo nesesadi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele