19. kolo
06.01.2013 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Grifové konečně zabrali a zásluhou Borriella porazili Bolognu

Hodně důležité klání bylo na programu na stadionu Luigi Ferraris, kde trápící se Janov přivítal rovněž sestupovými starostmi zatíženou Bolognu, která si díky porážce hájí na přístavní celek už pouze jednobodový náskok. Svěřenci Luigi Delneriho tak dokázali před vlastními fanoušky naplno bodovat premiérově od zahajovacího kola letošní sezóny!

Domácí strana už se mohla spolehnout na nové posily, do zahajovací jedenáctky se tak postavil Eros Pisano a Matuzalem, kteří nedávno dorazili z Palerma, respektive římského Lazia. Utkání nenabízelo od počátku kdovíjak ofenzivní podívanou a zajímavých momentů před oběma brankami tak bylo doslova jako šafránu. Když už se v nadějné pozici ocitl Gilardino, tak mířil jen do Freye a Immobileho průnik zastavil na hranici pravidel Krhin!

Nejlepší střelec janovské družiny měl zanedlouho možnost k reparátu, ovšem tentokráte pro změnu nevyzrál na pohotového Agliardiho. Rovněž strážce domácí branky zvládl do konce prvního dějství uchovat čisté konto, ještě před pauzou tak nejvíce zaujalo vynucené střídání Koného, jehož místo zaujal Morleo.

Patová situace však krátce po změně stran přece jen skončila. Ukázková spolupráce útočného dua Immobile - Borriello vyšachovala kompletní obrannou linii BFC a druhý jmenovaný už měl po efektním uvolnění snadnou práci - 1:0. Dvacet minut před koncem bylo rozhodnuto, kulatý nesmysl se na hranici vápna dostal znovu k nohám Borriella, jenž tentokráte prostřelil všechno, co mu stálo v cestě - 2:0.

Závěrečné minuty odehrál v domácím dresu také starý známý Antonio Floro Flores, který se do Janova vrátil na trvalý přestup z Udinese. Bolognu ještě v závěru oslabil Guarente, který se nechal po zbytečných dvou žlutých kartách vyloučit, a bude tak svému mužstvu chybět v nadcházejícím utkání proti Chievu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2..................

Reagovat
smazaný uživatel

jojo mysliš ???

Reagovat
smazaný uživatel

Frey - Pisano, Granqvist, Canini, Antonelli - Rossi, Matuzalem, Kucka, Vargas - Borriello,Floro Flores 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele