32. kolo
14.04.2013 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Inter Milán 2:0

Cagliari potvrdilo výbornou formu a doma si poradilo i s Interem Milán 2:0. Pro milánský celek jde o druhou porážku v řadě a takřka odmítnutí zapojit se do bojů o Ligu mistrů a evropské poháry celkově. Zkrátka bída Interu pokračuje.

Inter chtěl vstoupit do utkání aktivně a také si v první čtvrthodině vypracoval čistou gólovku. Cambiasso přeloboval brankáře Agazziho, jenže míč v brance neskončil. Neboť orazítkoval tyč. Ve 35. minutě se ozvalo i Cagliari, Ibarbo byl v dobré pozici, ale defenzíva Interu mu na posledních chvíli míč ukopla. Ještě před koncem prvního dějství mohl skórovat Alvarez, branku však přestřelil.

Stejně jako skončila první půle, začal i druhý poločas, tedy šancí Interu. Tommaso Rocchi uvnitř šestnáctky vypálil a Agazzi předvedl dobrý zákrok. Po hodině hry spálil další šanci Alvarez a na řadě bylo Cagliari. Silvestre fauloval ve vápně Pinillu a sudí nařídil pokutový kop. Sám Mauricio Pinilla penaltu proměnil a Cagliari vedlo nad Interem 1:0.

Opařený Inter se z tohoto úderu nevzpamatoval a zanedlouho inkasoval druhý gól. A znovu u toho byl Pinilla, který ve vápně odvedl dobrou práci, připravil si šanci a zakončil - 2:0 pro Cagliari. S Nerazzurri to mohlo dopadnout ještě hůře, pět minut před koncem ale Ibarbo orazítkoval jen břevno! Sardinský celek potvrdil skvělou formu, naopak slavný Inter nadále tápe.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip HX (výhra Interu o gól).

Reagovat
Rox

Poslední zápas na tiketě a Interu 100% věřim. Nebo spíš věřim tomu, že je to zaplacený

Reagovat
klokan.paul

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xz08wk_cagliari-vs-inter-milan-0-2-match-highlights_sport?start=2#.UXDim6KU3M0

Pinilla filmoval, ale co....podvádí se ve všem, tak proč ne ve fotbale. Není to sice fairplay, ale v týhle době se na fairplay nikde nehraje....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele