29. kolo
17.03.2013 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Città di Palermo 2:0

AC Milán zásluhou Maria Balotelliho porazilo sestupem ohrožené Palermo 2:0 a upevnilo si třetí pozici. Hosty další porážka opět přiblížila sestupu, nutno podotknout, že dnes ale vyhrál lepší celek a tím Milán rozhodně byl.

Rossoneri se dostali velmi brzy do vedení a Palermo jim k tomu výrazně pomohlo. Salvatore Aronica totiž jasně zatáhl za dres Balotelliho a sám postižený nařízenou penaltu proměnil. Milán vedl nad Palermem 1:0. O několik minut později se hostům naskytla příležitost vyrovnání, jenže přečíslení 3 na 1 hráči Palerma zpackali nepřesnou přihrávkou.

Milán průběh prvního poločasu kontroloval a Sicilany do žádné větší šance nepustil. Platilo to i ve druhém dějství. V 66. minutě navíc domácí navýšili skóre. Niangův střílený centr se nešťastně odrazil k Sorrentinovi, který jej sice vyrazil ale na blízku stál Balotelli a ten míč nekompromisně dorazil do branky - 2:0 pro AC Milán. A Rossoneri se rozhodně netlačili dopředu, hráli víceméně co potřebovali a svůj výsledek dotáhli do zdárného konce.

Allegriho svěřenci si výhrou 2:0 pojistili třetí místo. Naopak Palermo nadále zůstává ve velkém sestupovém ohrožení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Balotelli hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

byls blizko

Reagovat
Pharrell

Super Mario má neskutečnou formu , no škoda že El Shaarawy už nemá zas tak velkou fazónu , ale snad se "Faraon" zase rozstřílí .

Reagovat
smetos

hlavně at to tam padá. Ze spolupráce Pazzo, Balloteli, Faraon si hodně slibuji. FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokazu si to vysvetlit, jestli to je tim ze v City nedostaval tolik sanci a nebyl vykopanej, velka konkurence. Kazdopadne doma se mu hraje o dost, da se rict ze to stoji uz na nem a dari se mu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele