14. kolo
04.12.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Città di Palermo 0:0

Ani přes velkou aktivitu domácích se Parmě nepodařilo vyhrát na Palermem, jehož výborně hrající obrana nepustila ani jeden gól. Napjaté utkání hrané v mlze tak skončilo bez branek.

Svěřenci Devise Mangii chtěli dnes večer překonat svou neúspěšnou sérii zápasů bez výhry. Na 'La Favorita' se jim tradičně velmi daří, na stadionech soupeřů mají ale velmi špatnou sérii bez výhry a vstřeleného gólum. Proti Parmě bylo Palermo papírovým favoritem, ale ke zlepšení výkonu mu moc nepomáhala absence klíčových hráčů Miccoliho, Hernandéze nebo Budana. Hrát nemohli ani Mantovani se Zahavim.

Největší hrozbou bylo pro týmy počasí na Ennio Tardini, všude vládla neprostupná mlha, viditelnost byla velmi špatná a sudí chvíli uvažovali o posunutí zápasu na jiný termín. Nicméně nestalo se a zápas mohl začít.

V první šanci se ocitl domácí útočník Pellé, který ohrozil bránu Benussiho, ale ten si s jeho střelou poradil. Na druhé straně Balzarettiho průnik zastavil reflexivně Antonio Mirante. Další šanci si opět vytvořila Parma, do centru se položil opět Pellé a zkoušel své štěstí, ale také tentokrát byl Benussi pozorný.

Parma v této fázi utkání prokazovala větší chuť po brance, další šanci si vytvořil Sebastian Giovinco, Benussi opět letělk vzduchem a opět úspěšně. Celá situace se večer ještě několikrát opakovala. Mlha se stále nezvedala, zvedlo se ale Palermo. Velkou šanci promarnil Pinilla, Mirante prokázal své kvality.

V další šanci se objevil opět odchovanec Juventusu, hlavičkoval ale nepřesně. Ve druhém poločase mlha trochu ustoupila. A Palermo začalo hrozit. Konkrétně to byl Loris Varela, který vyslal nebezpečnou střelu na Miranteho bránu. Na druhé straně zkoušel štěstí Alessandro Lucarelli, ale gól nepadl.

Zápas mohla rozhodnout penalta, jíž se hráči Palerma mohutně dožadovali, Gobbi podle nich fauloval pronikajícího Bertola. Sudí byl ale jiného názoru a celá hra pokračovala bez branek. V posledních momentech zápasu byl velmi aktivní Valiani, který zaměstnal pozornost Benussiho dvakrát, ani jednou ale míč v síti neskončil. Gólu se tedy diváci nedočkali a Palermo bude muset svou sérii špatných výsledků na hřištích soupeře napravit jindy.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 slabota

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele