19. kolo
22.01.2012 15:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Novara Calcio - AC Milán 0:3

AC Milán dle očekávání zvítězil na hřišti poslední Novary 3:0 a i po tomto kole mu bude patřit druhé místo za vedoucím Juventusem. Ofenzíva Rossoneri překonala defenzivní blok a zejména brankáře Novary až ve druhém poločase. Na dvě trefy Zlatana Ibrahimoviče navázal jednou brankou jeho útočný kolega Robinho.

V prvním poločase se hrálo víceméně na jednu branku, Milán neustále útočil a Novara vyčkávala na vhodný brejkový okamžik. Hned několik šancí měl Ibrahimovič, z přímého kopu donutil Ujkaniho ke skoku a z následné dorážky neuspěl ani Robinho. Pouze těsně vedle skončila dělovka Van Bommela a ve 23. minutě zazdil velkou příležitost zblízka hlavičkující Thiago Silva. Za dalších deset minut předvedl hezký fotbalový moment Nocerino,z otočky těsně minul zadní tyč a na ukazateli skóre stále svítil nerozhodný stav 0:0. To platilo i po další ráně Ibrahimoviče, Ujkani se opět činil. V závěru prvního poločasu byl Ujkani překonán z kopačky Mexese, jenže na brankové čáře zastoupil novarského brankáře jeden z obránců, takže diváci v prvním poločase branku neviděli.

Milánu sice patřila první polovina, jenže byla to Novara, která mohla jít na začátku druhého dějství do vedení. V obrovské šanci zkoušel Caracciolo obstřelit Ameliu, to se mu podařilo ale míč zamířil těsně vedle! Novara svojí velkou šanci nevyužila a Milán, jak je to u velkých týmů zvykem, to okamžitě potrestal. Kapitán Ambrosini vykouzlil krásný oblouček do šestnáctky na Ibrahimoviče, ten zpracoval a z druhého doteku neomylně zakončil - 1:0 pro AC Milán.

V 71. minutě prozměnu vymyslel krásnou přihrávku Robinho na El Shaarawyho, který se vyhnul Ujkanimu avšak míč mu sklouzl a zamířil mimo branku. Milánské to nemuselo vůbec mrzet, neboť takřka vzápětí střílel ve vyložené šanci El Shaarawy a Robinho, který stál ve správný čas na správném místě, jehostřelu usměrnil za Ujkaniho záda - 2:0 pro AC Milán. Nešťastná Novara inkasovala ještě jednou a slabší chvilku si vybral jinak bezchybný Ujkani. Brankář Novary ve snaze zneškodnit centr ho namazal přímo na nohu Ibrahimoviče, od něhož se míč doslova došoural za brankovou čáru - 3:0. V tuto chvíli už bylo o vítězi jasno, Milán tak odpověděl vedoucímu Juventusu rovněž vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že Juve tvde narazi v pevnosti jmenem Bergamo a mi snad tet na druhi pokus jse už nebudem srat z tou Novarou a prejdeme je poradne aspon 0-3...FORZA AC Milan.... ibra,ibra,robson...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nenarazili ale nevadí příště Juve narazí 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

čistá 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vydreny IBRA z pencle:)

Reagovat
smazaný uživatel

to sem sazkař kamo podivej se na muj komenter včera v 10.25.rano to je trefa kamo presny vysledek a presne kdo da goly..to musel byt kurz jak barak ale ja debil to nepodal ...FORZA AC MILAN....

Reagovat
smazaný uživatel

sice to vypadá jako kdyby si to psal ještě ožralej, ale i tak tip teda výbornej, to se jen tak nevidí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele