12. kolo
20.11.2011 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus opět první!

Juventus se stále drží své skvělé formy v letošním roce již od začátku ligy a dnes to také potvrdil na půdě Palerma, kde si připsal další tři body za výhru 3:0.

Tým Antonia Conteho zůstává v lize jediným neporaženým týmem a jen zřídka čelil nebezpečným útokům v dnešním zápase ze strany Palerma. Simone Pepe zařídil vedení 'Staré dámy' již po dvaceti minutách, další brankové zásahy si připsali Alessandro Matri a Claudio Marchisio.

Již ve třetí minutě zahrozil obránce Giorgio Chiellini poté, co mu načechraný míč naservíroval Andrea Pirlo, ale pohotová hlavička nezamířila mezi tři tyče. Po osmi minutách hracího času těsně mimo branku Tzorvase střílel pravou nohou Marchisio. Další šanci už mělo na kontě Palermo, kdy se k hlavičce dostal Giulio Migliaccio po střele Josipa Illiče, kterého včasným zákrokem zastavil brankář Gianluigi Buffon. Bohužel pro Palermo, ani následná hlavička neskončila gólem.

Palermo ovšem nesložilo zbraně a Fabrizio Miccoli zkusil své štěstí střelou z větší vzdálenosti, přesto nezamířil přesně. Juventus byl tedy na tahu a dodržel fotbalové přísloví "nedáš, dostaneš". Chiellini se na levém křídle umně vyhnul bránícím protihráčům, vyměnil si míč s Vučiničem a dlouhým pasem poslal míč na hlavu Simone Pepeho, který míč poslal správným směrem.

Edgar Barreto se také střelou pokusil o vyrovnání, ale ani on neslavil úspěch. Taktéž na druhé straně hlavička Mirka Vučiniče neskončila v síti. Ještě před přestávkou se Vučinič snažil o další gólovou situaci, ale na skóre se již nic neměnilo a tak na světelné tabuli svítil dosavadní průběh - 1:0 ve prospěch Staré dámy.

Po pouhých třech minutách v druhé části zdvojnásobil Juventus své vedení na dvoubrankový náskok. Stephan Lichsteiner na pravém křídle poslal dlouhým přízemním pasem do 'šestnáctky', našel Matriho, a ten si již chladnokrevně poradil i s brankářem Tzorvasem.

Domácí se ovšem snažili útočit dál, přes velmi pěkné dvoubrankové vedení. Černohorec Vučinič vedl útok, ale jeho úsilí při spolupráci s Marchisiem bylo zmařeno hostující obranou. Vučinič promrhal i další pokus v útoku, ale pak dostal příležitost, po přihrávce od Vidala, kdy ve vápně našel výbornou přihrávkou Marchisia, který poslal míč do levého dolního rohu a tím i Juventus do vítězné nálady zpečetěné třetím gólem v 64. minutě.

Vučinič pak ještě v závěru pokoušel štěstí několikrát v samostatných nájezdech na branku Tzarvose, ale ani on, ani na druhé straně hrající Eros Pisano, se do záznamů nezapsali.

Juventus tedy zůstává zatím na čele tabulky s jedním zápasem k dobru.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-3 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Merda Palermo !

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo venku nedalo gól a teď dá 3

Reagovat
Mars

škoda neodhadl jsi to jen otočením těchto čísel :D

Reagovat
smazaný uživatel

muhehehe

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 matri,marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mars

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele