12. kolo
19.11.2011 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter získal cenné tři body proti Cagliari

Inter Milán to dokázal a vyhrál doma na San Siru nad nebezpečným celkem Cagliari. Pro fanoušky i trenéra to znamená opět trochu lepší spaní, i když návrat mezi elitu bude ještě velmi složitý.

Debut trenéra Davide Ballardiniho nevyšel tak, jak si představoval. Inter svými góly zachránili až ve druhé půli Thiago Motta a mladý Coutinho, za hosty těsně před koncem korigoval Larrivey.

'Nerazzurri' se nachází ve velmi složité situaci, výsledky nutně potřebují, ale tato snaha je silně limitována mnoha zraněními, trenér Claudio Ranieri nemůže počítat například s Vivianem, Luciem, Nagatomem, Maiconem nebo s dalším obráncem Chivuem. Přesto se milánský gigant snaží probudit z letargie a opět se zapojit do boje o ligový primát. Neštěstí jakoby se lepilo na kopačky Interu, chvíli před zápasem při rozcvičování se zranila jedna z největších hvězd, záložník Wesley Sneijder. Fanoušci mohli být trochu zklamáni, ale na jednu stranu se situace vyvinula více než dobře. Nizozemec byl nahrazen Phillipem Coutinhem a za postavení mladého Brazilce si může Ranieri gratulovat - Coutinho totiž vstřelil druhý gól Interu a to byl, jak se nakonec ukázalo, gól vítězný.

První šanci utkání měl mladý Ekdal, jenž po vybojování míče tvrdě vypálil, ale brankář Cesar byl připraven a nebezpečí zažehnal. NA opačné straně zahrozil útočník Pazzini, ale ani on branku nezaznamenal. Skvělý výkon dnes podal hostující brankář Agazzi, jenž konečky prstů vytáhl přímý kop Maura Zárateho.

V další šanci se ocitl nikým nehlídán Estaban Cambiasso, ale hlavičkou netrefil bránu. Po přestávce překvapil většinu diváků na stadioně trenér Ranieri, jenž vystřídal Maura Zárateho mladíkem Alvárezem, který původně nebyl ani na lavičce náhradníků.

První branku pro Inter vypracoval Coutinho, jenž ve spolupráci s Pazzinim pomohl ke gólu Mottovi. Opakovaný záběr nicméně ukázal, že to bylo možná ofsajdové postavení a pravděpodobně i hra rukou.

Agazzi se dnes překonával, další šanci Coutinha zneškodnil, nicméně po Brazilcově druhé šanci už kapitulovat musel. Opět výborný Alvárez pronikl přes obranu hostí a Coutinho dílo zkázy dokonal - 2:0 pro domácí.

Cagliari se nicméně nevzdalo a připravilo pro Inter ještě napínavé chvíle. Po šanci Stankoviče na jedné straně se prosadil na druhé straně Joaquin Larrivey, který těžil z práce Nainggolana a snížil na 2:1. Víc ale hostům Inter nedovolil a vítězí. Doufejme, že boj o titul ještě řádně zdramatizuje.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Inter Eterno Amore

nech už je sobota FORZA INTER !

treba zbierať bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se zvedne,Můj tip je jasný : 3:0 Goly : Milito,Milito z pen,Zárate.

Reagovat
smazaný uživatel

"..celý tým bude v následujících zápasech dělat vše proto, aby je příští rok Liga mistrů neminula." Budú radi, s tým čo momentálne predvádzajú, ak budú hrať EL. Takéto manko sa ťažko doháňa, napriek tomu, že je to ešte len cca štvrtina sezóny.

Reagovat
diastan

To víš 9 bodů je nedohnatelné

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CAGLIARI ZKUSTE UPLNE DORAZIT INTER nebo aspon doufam 1-1, 2-2,0-0,neco z toho jsi odvezte domu a je vystarano..

Reagovat
smazaný uživatel

Good work team

FORZA INTER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo inter aji se zranenou pulkou tymu to dokazali super..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele