31. kolo
07.04.2012 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Inter Milán 2:2

Interu se nepovedlo až tak vypjaté a na branky bohaté utkání, jako proti janovským Grifům, i přesto byly dnes k vidění čtyři branky. Cagliari si tak s Interem pouze dělí body.

Domácí dvakrát vedli, Inter ale ukazuje chuť do zápasů a touhu po bodech, která se projevila i dnes. Na obě branky našli hosté odpověď. Utkání opustil po hodině hry vyloučený Mauricio Pinilla.

Dnešní zápas se nehrál v domovském stánku Sant' Elia, neboť se stále řeší budoucnost stadionu a tak se vedení rozhodlo, že nejlepší bude odehrát zbývající "domácí" utkání v blízkém Trieste.

Také Inter Milán se musí dlouhodobě obejít bez mnoha posil, dnes nenastoupili Douglas, Sneijder, Maicon, Cesar, Lucio nebo Alvaréz. Cagliari nepomohli Dessena, Sampaio nebo Eriksson. Hned v úvodních minutách se o změnu skóre snažil Mauro Zárate, ale Michael Agazzi jeho ránu pokryl.

Už po pěti minutách se celá Sardinie mohla radovat, neboť se z blízké vzdálenosti přesně trefil obránce Davide Astori.

Vedení domácích nevydrželo ani minutu, na druhé straně se centrem blýskl Zárate a zbytek práce udělal znovuzrozený Diego Milito. Ani Agazzi mu nedokázal zabránit ve skórování a podle reakcí diváku nás čekal velmi zajímavý zápas. Jenže poté tempo trochu opadlo.

Žlutou kartou byl napomenut útočník Mauricio Pinilla a to se ukázalo jako velmi důležité. Hlavičkou mohl otočit vývoj zápasu Esteban Cambiasso, ale s touto situací si obrana Cagliari nakonec poradila. Stejným způsobem dopadla i akce jeho spoluhráče Samuela, při níž Agazzi skvěle zasáhl. Na druhé straně se k ohrožení Castelazziho brány dostal záložník Radja Nainggolan.

Stankovičova rána skončila mimo, za což Cagliari trestalo. Obrana Interu úplně zapomněla na volného Pinillu, jenž si se zbytkem práce skvěle poradil. Radost mu ale zakalila smysly natolik, že chtěl svou radost konfrontovat s fanoušky v příliš velké blízkosti. Za své chování obdržel druhou žlutou kartu. Logicky následovala druhá červená a tedy citelné oslabení domácích.

Inter už po čtyřech minutách stav utkání srovnal. Akci Milita s Forlánem do brány dopravil záložník Esteban Cambiasso a rozjásal fanoušky hostí - 2:2.

Nyní se oba celky střídaly v neproměňování šancí, nejprve byl blízko Zárate, na druhé straně mohl strhnout vedení na svou stranu Daniele Conti, proti němuž skvěle zasahoval Castelazzi. Agazzi, i přesto, že dnes nebyl ještě zdravotně úplně v pořádku, sehrál důležitou roli v zastavení rány Argentince Zárateho. I díky tomu tak oslabené Cagliari sebralo Interu bod.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter tady vyhraje 2-0.Série výher už začala.Vzhůru do pohárové

Reagovat
smazaný uživatel

Pohárové evropy

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Pinturicchio

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

inter nebude hrat ziaden pohar

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI !

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele