17. kolo
08.01.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - AC Milán 0:2

Na čele italské soutěže se nic nezměnilo, nadále vede AC Milán o skóre před Juventusem. Rossoneri dnes zvítězili na horké půdě Atalanty 2:0. Skóre načal v prvním poločase z pokutového kopu Ibrahimovič, ve druhém pečetil výsledek Boateng.

Milánští se hned z kraje utkání pokoušeli o rychlou branku, Ibrahimovič v šestnáctce přifilmoval pád, jenže rozhodčí mu na nic neskočil. AC se i nadále tlačilo dopředu, Emanuelsonova střela zamířila jen do náruče brankáře Consigliho. Atalanta měla také šance, tu asi největší Germán Denis, který nedokázal nasměrovat volej mezi tři tyče! Vyrovnané utkání pokračovalo dalšími šancemi na obou stranách, Ibrahimovič sice dobře zakončil, jenže byl v ofsajdu, zatímco Padoin z velmi dobré pozice přestřelil. Ve 21. minutě se měnilo skóre, ve vápně došlo ke kontaktu kapitána Manfrediniho a Pata a rozhodčí celou situaci posoudil jako penaltovou. Zlatan Ibrahimovič nabídnutou šancí nepohrdl a z penalty poslal Milán do vedení - 0:1.

Atalanta se sice dostávala do blízkosti šestnáctky, jenže chybělo pořádné a přesné zakončení. Až po změně stran, přesněji v 53. minutě, přišel první těžší zákrok v podání Christiana Abbiatiho. Milánský brankář vytáhl střelecký pokus na rohový kop stejně jako o pár minut později volný přímý kop.

Dvacet minut před koncem měli domácí velké štěstí, Ibrahimovičovi se naposlední chvíli vrhl do střely jeden z obránců! Druhou branku ale Atalanta neodvrátila, poté co Ibrahimovič zatáhl míč až k brankové čáře, přihrál na malé vápno, kde s pomocí břevna vsítil pojistku na 2:0 Kevin-Prince Boateng. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale Ibrahimovič z individuální akce pouze vyprášil Consigliho rukavice. Každopádně Milán o výsledek nepřišel, vyhrál 2:0 a je nadále v čele Serie A.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som to aj tak podat 7.0 kurz ale nedal som debil som

Reagovat
-Pato-

skoda pekny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

bude to plichta

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, už se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 FORZA MILAN

Forza NESTA ♥

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo Zlatko dává poslední dobou góly jenom z penalt?? :-(

Reagovat
-Pato-

V Cagliari daval ze hry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele