24. kolo
17.02.2012 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Florencie vyloupena Neapolí!

Dvě branky od Edinsona Cavaniho, jedna z kopačky spoluhráče Lavezziho. To jsou hlavní strůjci výhry nad Fiorentinou v krásném, třígólovém zápase.

Morgan De Sanctis ze zdravotních důvodů chyběl v základní sestavě Mazzariho týmu, nahradil jej Rosati. Ruben Oliveira prožil v dresu Fiorentiny svůj ligový debut, ale určitě nepatřil k těm nejšťastnějším. Florentský tým trápí poměrně velká marodka, mimo hru jsou například Lazzari, Pasqual, Kroldrup nebo Kharja.

Jen sto dvacet sekund trvalo Neapoli, než se jí podařilo dostat míč za Boručova záda. Spolupráce Marka Hamšíka s Ezequielem Lavezzim vedla k šanci Edinsona Cavaniho, který si poradil jak s ofsajdovou pastí, tak s brankářem Boručem - 1:0 pro hosty.

Fiorentina se snažila o bleskovou odpověď, konkrétně jsme mohli být svědky spolupráce Cassaniho s Vargasem. Zvláštní situací bylo nekompletní střídání Neapole, kdy se místo Campagnara chystal na hřiště Grava. V poslední chvíli se ale Campagnaro rozhodl, že chce pokračovat. Ale dlouho mu to nevydrželo, takže byl pro zranění nakonec přeci jen střídán.

Mezi nebezpečné hráče patřili určitě Hamšík, jehož střela po Cavaniho sklepnutí mířila nad, stejně jako Maggiova střela. Cesare Natali mohl po rohovém kopu srovnat, ale nepovedlo se mu zakončení. Fiorentina ale získávala půdu pod nohama, důkazem budiž Amauri nebo Cassani, kteří se snažili o vstřelení branky. Neúspěšně.

Britos mohl vstřelit další branku ve prospěch Neapole, ale dnes měli být hrdiny jiní. Amuarimu byl poté odpískán trochu sporný ofsajd.

Hamšík přijde o zápas s Interem, protože neudržel nervy na uzdě a inkasoval žlutou kartu. Deset minut po poločasové přestávce se hosté prosadili znovu. Cavani si poradil s ofsajdovou pastí, jemu nalíčenou, a pohodlně zakončil. Na vyšší rozdíl zareagoval pohotově Boruč a prozatím uchránil Florencii od pohromy.

Ne nadlouho, "Fialkám" nepomohla ani přítomnost Cerciho s Montolivem. Naopak, první nastavovanou minutu utkání se prosadil Ezequiel Lavezzi a stanovil tak spravedlivý výsledek 3:0 pro Neapol.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím že fiorentína dnes vyhrá a to tak 3 možno 4 : 1 ....no uvidime

Reagovat
olis

nebud vitpny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda nič ...

Reagovat
olis

forza napoli a nabuduce si prosim nechaj tie vtipy pre seba lebo niesu moc podarene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele