16. kolo
11.12.2010 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 2:1

Cenné tři body si připisuje Udinese, domácí sice prohrávali, ale Fiorentina byla vesměs neškodná a o nadějný výsledek přišla. Vítěznou branku vstřelil kanonýr Antonio Di Natale.

Udinese začalo proti Fiorentině s velkou chutí, Sanchéz vyslal na branku hostí dva velice dobré pokusy, brankář Avramov však pokaždé úspěšně zasáhl. To Fiorentině stačila prakticky první střela mezi tři tyče, aby se ujala vedení. Santanova střela z poměrně velké vzdálenosti dokonale a přesně zapadla k levé tyčce Handanovičovy branky - 1:0 pro Fiorentinu.

Brzy to mohlo být 2:0, D’Agostino odcentroval a málem překvapil Handanoviče, ten vyškrábl na rohový kop. Ještě do konce prvního poločasu zkoušel patičkou vyrovnat Di Natale, na trefu si loni nejlepší střelec Serie A musel počkat až do druhého poločasu.

Po změně stran pokračovalo Udinese v honbě za vyrovnáním, Di Natale se ocitl hned několikrát v solidní šanci, v 52. minutě jen těsně minul vzdálenější pravou tyč. V síti neskončila ani střela Inlera a Viola stále úspěšně vzdorovala nájezdům domácích.

V 63. minutě se ale přeci jenom změnilo skóre ve prospěch Udinese, Armero ukázal Santanovi, že také umí dávat pěkné branky a vyrovnal na 1:1. Viola se pak vůbec nedostávala do šancí, Udinese ještě více přidalo a výsledkem byla druhá branka. Ofenzíva domácích rozebrala obranu hostů a Di Natale vstřelil vítěznou branku - 2:1 pro Udinese. Vítěznou proto, že Fiorentina už nedokázala odpovědět.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele