35. kolo
01.05.2011 15:00 CET
3 : 3
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Brescia Calcio 3:3

Parádní zápas byl k vidění v Janově, první poločas zápasu mezi Sampdorií Janov a Brescií vystřídala gólová druhá půle a diváci nakonec viděli uchvatné drama s šesti brankami na kontě. Zápas ale vítěze nepoznal, neboť skončil 3:3.

První poločas byl z obou stran poměrně opatrný, přeci jenom se hrálo o veledůležité body a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu. Až po změně stran se začali dít pořádné věci. Stadion Luigiho Ferrarise doslova šokoval Eder, když se pět minut po zahájení druhé půle dostal v šestnáctce k míči a přesnou střelou zajistil hostů vedení - 0:1. Sampdoria se otřepala rychle a vzápětí srovnala krok, Biabiany odvedl perfektní práci a dopravit do sítě jeho centr byla doslova povinnost. Vyrovnávací trefu zaznamenal útočník Pozzi - 1:1. Pozzi pak ještě pořádně protáhl brankáře Arcariho.

S brankami se najednou roztrhl pytel, opět běhlo jen pár minut a Brescia znovu vedla! K dlouhému nákopu se prodral Caracciolo a zle vytrestal obranu Blucerchiatti - 1:2. Sampdoria podobně jako u první inkasované branky nezahálela a přispěchala s další rychlou odpovědí, Tissone v běhu parádně trefil míč a srovnal na 2:2. Za chvíli mohl strhnou vedení na stranu domácích Pozzi, ale přízemní centr nedokázal zasáhnout. Podobně si vedl i Maccarone, když z úhlu neprocpal míč do sítě. Zanedlouho byli před Arcarim dokonce dva hráči Dorie, ovšem nedohodli se a Brescia tuto šanci přežila bez úhony.

Sampdoria mohla neproměněných šancí nesmírně litovat, šest minut před koncem si totiž naskočil na povedený centr Caracciolo a svojí druhou brankou v zápase přiblížil Brescii výhru - 2:3. Zápas tím ale nekončil, v nastaveném čase si Mannini udělal "dobrý den" ze zkušeného Zebiny a ranou prostřelil Arcariho - 3:3. Konečná remíza je vzhledem k průběhu utkání spravedlivá a dá se říci, že větší radost z ní mají domácí borci.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele