20. kolo
15.01.2011 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - ACF Fiorentina 0:0

První zápas 20. kola skončil bezbrankovou remízou. Neapol bojující o Ligu mistrů nedokázala za celý zápas najít na obranu Violy recept. Utkání bylo hodně svázané taktikou.

Neapol začala tak trochu podle očekávání aktivněji, hrozba minulých kol Edinson Cavani měl první šanci zápasu, branku však hodně přestřelil. Za chvíli se ke Cavanimu opět dostal míč, a ani napodruhé nedokázal uruguayský útočník trefit branku. Fiorentina zkoušela ohrožovat branku Neapole po centrech, ovšem marně. Marně se probíjel do šance i Alberto Gilardino. Ve 23. minutě musel opustit kvůli zranění hrací plochu Grava, nahradil jej Aronica. Toto vynucené střídaní nemělo na průběh hry příliš vliv. V prvním poločase ještě zkoušel zakončit mladík Ljajič, ale stejně jako předtím v dresu Neapole Cavani o dost přestřelil.

Bohužel i ve druhém poločase byla k vidění spíše taktika, než nějaká ofenzivní smršť. Viola bránila velmi pozorně a Neapoli to činilo potíže. Kdo očekával závěrečný tlak Neapole, ten musel být zklamán. Dumitru sice z otočky vystřelil, ale pro brankáře Boruce to byla snadná záležitost. Střídající Dumitru se v nastaveném čase ještě namotal do závaru, ze kterého vzešel pro domácí fotbalisty rohový kop. Utkání skončilo výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

ze teba bavi pisat vsade tie tvoje chujoviny

Reagovat
Ranoth

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele