16. kolo
12.12.2010 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Juventus FC - SS Lazio 2:1

Ve večerním šlágru urval Juventus všechny tři body na poslední chvíli. Zápas s Laziem Řím směřoval k remíze, jenže z poslední šance, ve čtvrté minutě nastavení, rozhodl Miloš Krasič. Stará dáma se po výhře 2:1 posunula na druhé místo za vedoucí Milán.

Stará dáma měla naprosto famózní start do utkání, už ve druhé minutě totiž Aquilani přesně zahrál rohový kop a stoper Giorgio Chiellini hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Juventus. Brzy na to se mohl prosadit Quagliarella, po souhře s Krasičem přestřelil branku. Rovněž Lazio udeřilo z rohového kopu, ten se po několika odrazech dostal k Mauru Zaratemu, který srovnal na 1:1.

Juventus měl ale více ze hry, a v průběhu prvního poločasu měl několik možností strhnout vedení opět na svojí stranu. Felipe Melo dokonce z přímého kopu nastřelil břevno! Nebezpečný byl zejména Krasič, poté co obrana Lazia chybovala málem přehodil Musleru, chyběl mu kousek. Přesnost chyběla i střílejícímu Aquilanimu. Quagliarellu zas pro změnu zablokovala obrana hostí. Juventus si musel dávat pozor i na zadní vrátka, Hernanes po individuální akci jen těsně minul levou tyčku.

Ve druhém poločasu se obraz hry nikterak nezměnil. Juventus nadále do Lazia bušil, ale marně. Aquilaniho další střelu Muslera vyrazil, a totéž platilo i o střele Pepeho. Utkání už směřovalo do remízového konce, nakonec si však všechny tři body připsal Juventus. Zarate nejprve pořádně vystrašil Storariho, a pak v nastaveném čase, a vlastně i z poslední šance zápasu, udeřil Miloš Krasič. Srbský fotbalista zatáhl míč do úhlu, a pak ho se štěstím procpal za záda Nanda Muslery - 2:1. Lazio už nemělo na odpověď žádný čas a prohrálo 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0

Reagovat
vanGomm

Tip HX.

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
cresposuper

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Juve skončili v Evropě, v lize musejí zabrat na 140%)

Reagovat
smazaný uživatel

letos pujde Juve po Scudettu do posledního kola.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu krasnej zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele