16. kolo
11.12.2010 18:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - Parma FC 3:1

Až druhý poločas znamenal, že si Palermo doma uhájí tři body. První polovina zápasu totiž vyzněla lépe pro Parmu, která vedla po trefě Lucarelliho, jenže Palermo zásahy Pinilly, Miccoliho a Kasamiho dokonale otočilo.

Ducali měli parádní start do utkání, Crespo svojí šanci sice spálil, ale Lucarelli už o chvíli později poslal Parmu do vedení. Giovinco zahrál rohový kop a Lucarelli vstřelil gól - 1:0 pro Parmu. Další tutovku měl Candreva, Sirigu konečky prstů vyrazil. Parma pokračovala v ofenzivním snažení, Crespo opět spálil velkou příležitost. Později to muselo Parmu mrzet, neboť kdyby dala na 2:0, kdo ví, jak by se utkání ve druhém poločase vyvíjelo.

Po změně stran došlo k překvapivému střídání, Delio Rossi stáhl ze hřiště Pastoreho a do hry poslal Pinillu. To se ukázalo jako geniální tah, neboť chilský fotbalista se odvděčil brankou. V pokutovém území Ducali došlo k chaotické situaci, z čehož Pinilla vytěžil maximum a vstřelil vyrovnávací branku - 1:1.

Zanedlouho udeřil sicilský celek znovu. Goianův centr sklepl Pinilla a Miccoli z voleje prostřelil brankáře Miranteho - 2:1 pro Palermo. Vzápětí se vyhnul ofsajdu Crespo, míč ale nedokázal pořádně zpracovat. Tempo hry se zvýšilo a k vidění bylo plno šancí na obou stranách. V 76. minutě se předvedl Sirigu, po Crespově zakončení předvedl skvělý reflex a díky němu vedlo Palermo stále 2:1. Hosté se snažili, ale stejně nebezpečné bylo i Palermo. To navíc v 89. minutě vstřelilo pojistku, na Kasamiho hlavičku byl Mirante krátký - 3:1. Parma to sympaticky nezabalila a ještě v nastavení zatopila, Sirigu byl však znovu na místě.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele