23. kolo
02.02.2011 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Città di Palermo - Juventus FC 2:1

Další zklamání zažili fotbalisté Juventusu. Palermo si tentokrát body vzít nenechalo a vyhrálo 2:1. Staré dámě se vůbec nepovedl vstup do utkání a díky tomu vlastně přišla o body.

Stará dáma vstoupila do utkání dost nešťastně. Pastore obešel několik protihráčů a pak poslal přesnou přihrávku na Miccoliho, který z úhlu procpal míč za Buffonova záda - 1:0 pro Palermo. Za chvíli bylo vedení Sicilanů dvojnásobné, Migliaccio se při rohovém kopu pověsil nejvýše do vzduchu a hlavou nekompromisně zakončil - 2:0 pro Palermo. Všemu předcházela dobrá a neproměněná šance Barzagliho. Druhá branka domácích ale odstartovala velký tlak Juventusu. Stará dáma jakoby se konečně probudila a začala hrát. Del Piero byl sám před Sirigem, jenže nedal. Za chvíli hosté reklamovali jasnou ruku v pokutovém území, hlavní sudí jí ale neodpískal, čímž jasně hosty z Turína poškodil.

Tlak Juve byl ale enormní a zaslouženě přišla branka. K odvrácenému balónu se dostal Marchisio a střelou přesně k tyči snížil. Hosté výrazně ožili a ještě před odchodem do šaten měli několik dobrých příležitostí. Například Matriho zablokoval jeden z domácích obránců.

Snažení Juventusu pokračovalo i po změně stran. Krasič připravil gólovku pro Matriho, ale ten znovu neuspěl. Předvedl se i Sirigu, jenž předvedl pohotový zákrok. Po pravé straně posílal do pokutového území hodně nebezpečné centry Miloš Krasič, bohužel pro Juve jej nikdo nedokázal zužitkovat. Čtvrt hodiny před koncem mohl přidat pojistku Miccoli, útočník Palerma si udělal prostor ke střele, avšak zaskvěl se Buffon. Stejný hráč se za chvíli dostal do šance znovu, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Turínští už nedokázali vyrovnat a opět prohráli.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

si upad ne

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 , nechapu co to maj z aobchodni politiku,takovy hrace stary a uz za vrcholem, jako martineze takovej lempl a takovy prachy ,zbavy se mladych a pak se furt divy za 3 roky 1 000 000 zraneni a nikdo stim nic nedela a posili taky nic moc budem radi za el. nebo to ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič jedinej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dek Neri do haj.zlu už toto není možné.

Reagovat
Airus

Věřim že Matri se za chvilku chytne, ale chce to posílit obranu, především nějakýho obránce kterej dokáže míč trochu potáhnout do předu. A taky nějakýho tvůrce hry... Claudio M. je sice frajer ale nerozjede akci a Melo je šílenec co sbírá karty jak může (i když pořád solidní hráč)... měli by přitáhnout Fabregase nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni ani možny už ,naco je obdoby prestupu a neco penize? to asi oni nevy, musi investovat a dost do hracu casem se jim to vrati ,ale todle . naco budou mit stadion jak krava ,kdyz tam bude jezdit podprumerny tymy z italie a jeste prohra, bud naoupi hrace ,nebo budou na urovni tymu serie b,ted se budou jen propadat tabulkou a LM v turine se bude hrat tak max. do 5let driv ne stimdle pristupem vedeni tezko ,vsechna ucta Del Pierovy ale uz by se mel nato vykaslat ase hnat nejaky mlady snajpry a ne ze koupi zas nejaky 35lety hrace

Reagovat
Airus

souhlas... ale na druhou stranu ten novej stadion je neuvěřitelně super!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele