36. kolo
08.05.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Brescia Calcio - Calcio Catania 1:2

Brescia nezvládla důležitý zápas s Catanií a po porážce 1:2 má jistý sestup. Sicilané byli na svého soupeře dobře připravení a výhra je pro ně zcela zasloužená. Domácí závěr nezvládali a červenou kartu uviděl Lanzafame.

Začátek zápasu toho příliš nenabídl, až ve 27. minutě přišla první branka zápasu, načechraný míč do pokutového území přetavil v úvodní branku zápasu Silvestre - 0:1 pro Catanii. Před koncem prvního poločasu vypustil parádní volný přímý kop Diamanti, ale výtečným zákrokem se zaskvěl brankář Andujar, jenž nebezpečný projektil vyrazil na rohový kop.

Branky byly k vidění i ve druhém dějství. Hned z kraje mohla navýšit vedení Catania, ale nikdo z hráčů na finální přihrávku nedosáhl. V 75. minutě už bylo veselo, tedy na hostující straně. Rozeběhnutý Bergessio se trefil přesně k tyči a brankář Arcari se natahoval marně - 0:2 pro Catanii. Brescia byla ve složité situaci a tu navíc nezvládala psychicky, červenou kartu uviděl za zbytečný zákrok Lanzafame a po něm se málem pakoval ze hřiště i Hetemaj. Iachini nabádal své svěřence ke klidu, ale bylo to obtížné. V závěru ještě vykřesal malinkou naději na bodový zisk parádně zahraným přímým kopem Diamanti, ale více už domácí nestihli. Po porážce 1:2 je jisté, že Brescia je druhým sestupujícím.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele