38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Brescia Calcio - ACF Fiorentina 2:2

Týmy Brescia a Fiorentina zakončili sezonu remízou. Diváci se na stadionu Rigamonti nenudili a nakonec viděli i solidní čtyřbrankovou přestřelku. Skóre otevřel Vargas, ale pak vyrovnal Edera, Viola šla do vedení ještě jednou zásluhou Cerciho ale poslední slovo měl hostující Accardi.

Pro domácí nezačalo utkání vůbec dobře, jen dvě minuty stačili Viole na to, aby se ujala vedení. Vargasova pravačka našla uplatnění a Fiorentina vedla 0:1. Vargas byl i hrdinou následujícího okamžiku, tentokrát se ale Arcari nenechal načapat a dobrým zákokem míč vytěsnil. Brescia srovnala krok v 18. minutě, Eder v běhu překonal Freye a vyrovnal na 1:1.

Po změně stran musel likvidovat Diamantiho volej Frey, zatímco na druhé straně hned ve dvojité šanci prohřešil Adrian Mutu. Samozřejmě v průběhu utkání docházelo ke střídáním, na hřiště se v dresu Brescie podíval dokonce šestnáctiletý mladík Nana!

Čtvrthodiny před koncem dokáázala Viola vstřelit další vedoucí branku, Alessio Cerci odvedl skvělou práci a Arcari byl proti jeho zakončení bezmocný - 1:2 pro Fiorentinu. Nicméně poslední slovo měli přeci jenom domácí, hlavičku Caracciola Frey vyrazil a Accardi byl ve správný čas na správném místě - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale poslední slovo měl hostující Accardi. Taky tam máte dva překlepy a to vyrovnal Eder(a) a dokáázala

a pokud vím tak Accardi byl v tom zápase domácí hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele