1. kolo
29.08.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - SSC Neapol 1:1

Remízou 1:1 skončil souboj dvou ambiciózních celků Fiorentiny a Neapole. Hosty poslala do vedení nová akvizice Cavani a konečnou remízu 1:1 obstarala rovněž nová tvář v dresu Violy D’Agostino. K vidění byly také červené karty, na straně domácích ji obdržel Vargas a tu druhou zase viděl neapolský Blasi.

Michele Platini bude mít po tomto zápase opět více důvodů proč zavést ve fotbal video techniku. V sedmé minutě totiž parádně odcentroval na hlavu Cavaniho Dossena, jenže ještě nedávný hráč Palerma branku nevstřelil, jeho hlavička šla od břevna na brankovou čáru, rozhodčí přesto odpískal gól. Fiorentina tak velmi brzy prohrávala, ačkoliv vlastně nedostala regulérní branku. S co nejrychlejší odpovědí chtěl přispěchat Gilardino, ten se dobře zorientoval, ale svůj projektil namířil přesně do náruče De Sanctise. Činit se musel také Frey, střelu Lavezziho ještě lapit nemusel, ale pokus Marka Hamšíka si vyžádal jeho dobrý zákrok.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím fotbalistům, Gaetano D’Agostino se nádherně trefil přesně k levé tyči a De Sanctis se natahoval zcela marně - 1:1. Dobrou práci přitom odvedl také Gilardino, který sklepl míč právě na D‘Agostina. Sám Gilardino se ocitl ve stoprocentní příležitosti, před brankou De Sanctise byl úplně sám, ale brankářská opora Neapole svůj tým podržela.

Z pozice Violy vše zkomplikoval Juan Vargas, jenž neudržel nervy na uzdě a po kontaktu s Campagnarem musel předčasně do sprch. V jedenácti nedohráli ani hosté, pár minut po vyloučení Vargase byl vyloučen po druhé žluté kartě také Blasi. Výsledek 1:1 už se do konce zápasu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele