17. kolo
16.02.2011 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - Inter Milán 1:2

Inter zvítězil 2:1 v dohrávce na půdě Fiorentiny a poskočil na třetí místo tabulky. Vítěznou branku zařídil ve druhém poločase Giampaolo Pazzini, ale lví podíl měl na ní i Samuel Eto’o. Na vše se do hlediště přišel podívat reprezentační trenér Itálie a bývalý kouč Violy Cesare Prandelli.

Do zápasu vstoupil lépe hostující Inter Milán, který se velmi zásah dostal do vedení. Eto’o centroval do pokutového území a míč nešťastně tečoval do vlastní branky Camporese - 1:0 pro Inter. A to se psala teprve šestá minuta utkání.

Viola si následně dokázala vypracovat několik velmi dobrých šancí, které vedly k vyrovnání. Centr Pasquala se snažil tečovat Gilardino, na míč si sice nesáhl, ale obranu Interu včetně brankáře Cesara to zmátlo dokonale - 1:1. Autorem braky tedy centrující Pasquale. I další minuty patřily Fiorentině. Gilardinova technická střela skončila nad, a stoprocentní šanci Pasquala zlikvidoval výtečným zákrokem Cesar.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat. Aktivnější byl Inter, ale Viola mohla strhnout vedení na svojí stranu. Gilardino dlouho váhal se střelou, až ho nakonec zablokoval Ranocchia. Inter se zase dožadoval pokutového kopu, nicméně nutno dodat, že ruka Montoliva byla u těla a nastřelená.

V 62. minutě se podařilo Interu vstřelit další branku. Eto’o naprosto zesměšnil Camporeseho, a pak předložil jasnou gólovku pro Pazziniho - 2:1 pro Inter. Nerazzurri mohli vedení zdvojnásobit, ale střela Stankoviče se mezi tři tyče nevešla, stejně tak jako na druhé straně pokus Ljajiče. Inter hru kontroloval a Viole se v útoku nedařilo. Nepomohly ani tři minuty nastaveného času, Inter výsledek udržel a posunul se na třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prohrajou inter

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Aka zaujimava zostava nastupi za Inter zo Sampdorie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opraveno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele