22. kolo
31.01.2010 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta BC 2:0

Sampdoria Janov navázala na poslední výhru a v domácím prostředí nezaváhala proti Atalantě. Domácí rozhodli o svém vítězství v prvním poločase, když se trefili Palombo a Pazzini. Blucerchiati tak stále bojují o účast v evropských pohárech.

Sampdoria se na svého soka vrhla, nečekané zakončení Pazziniho málem skončilo v brance, hosté z něho vytěžili alespoň rohový kop. Na druhé straně měl těžkou pozici Adriano, přesto nebezpečně vystřelil a brankář Storari měl co dělat. Ve 36. minutě se dostali domácí do vedení, Angelo Palombo se pěkně trefil přesně k tyči z poměrně velké vzdálenosti - 1:0 pro Sampdorii. Do poločasu se janovskému celku podařilo navýšit vedení, Semioli perfektně zabojoval, získal míč a centrem našel před brankou operujícího Pazziniho - 2:0 pro domácí.

Hosté se mohli ještě vrátit do zápasu, defenzivní chybu vyrobil Lucchini a Chevanton jí trestuhodně nepotrestal. Chevanton byl i v další šanci, zprava postupoval na Storariho sám ale nepřekonal ho. Storari pak do třetice všeho dobrého a zlého dobře zasáhl i proti střele Guaranteho. V samotném závěru pak zbytečně Padalino protestoval a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu v zápase.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele