22. kolo
10.02.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Inter Milán 1:1

Dohrávka odloženého zápasu mezi Parmou a Interem Milán skončila remízou 1:1. Pro domácí Parmu je remíza jistě ziskem, pro Inter však ztrátou, ovšem ne nikterak velkou, i přes nepříznivý stav mají totiž Nerazzurri stále luxusní náskok před druhým Římem, respektive Milánem.

Jako první se dokázal dostat do slibné šance Inter, konkrétně Goran Panděv, jenž dobře umístěnou střelou protáhl brankáře Miranteho. Někdejší útočník Lazia byl vidět, Maiconův centr obrana Parmy špatně odkopla a Panděv tentokrát mířil doprostřed, tedy do míst, kde stál Mirante. Inter měl více ze hry, další ránu vyprodukoval Samuel Eto’o, ale na rozdíl od svého kolegy mířil hodně nad.

Úvodní branku se nepodařilo vstřelit ani ze "vzduchu" Tiago Motta sice vyskočil nejvýše, ovšem Mirante jeho hlavičku v pohodě lapil. Parma tolik jako hosté neútočilo, v jedné z mála šancí se ocitl Bojinov, avšak jeho koncovka byla zablokována Materazzim a domácí tedy zahrávali rohový kop. Velice blízko branky byl Milito, po ex-janovské spolupráci s Mottou se ocitl sám před brankářem Parmy, jenže ani on na Miranteho nevyzrál. Plejáda šancí Internu pokračovala, Lucio pálil z přímého kopu přesně doprostřed a stejně si vedl po přiťuknutí Eto’a Makedonec Panděv. Nerazzurri byli jasně lepším týmem, ale svojí převahu nedokázali v prvním poločase gólově zužitkovat.

Druhý poločas začala překvapivě lépe Parma a prakticky ze své první velké šance dokázala vstřelit úvodní branku utkání. Zahraný rohový kop nedokázala obrana Nerazzurri odvrátit brankář Cesar sice první pokus vyrazil, jenže v jeho blízkosti stál Bojinov, a ten už míč dotlačil do branky - 1:0 pro Parmu.

Trenér hostí José Mourinho na úvodní branku okamžitě zareagoval a do hry poslal útočníka Balotelliho. Tento tah byl jak se ukázalo, velmi vydařený, neboť dvě minuty poté Mario Balotelli vyrovnal na 1:1. A byl to podobný gól, jaký vstřelila Parma, zahrávaný rohový kop propadl k Balotellimu, a ten jej jednoduše šoupnul do branky.

Domácí ale mohli znovu vést, Biabiany předčil Materazziho a Cesar jako poslední instance musel zasáhnout. Také hosté byli blízko důležité trefy, nová tvář v dresu Interu Mariga z voleje vypálil a Mirante musel vyrážet. Od 77. minuty se hostům naskytla možnost přesilové hry, neboť byl po faulu na Lucia vyloučen Valiani. Nicméně Inter rozhodnout nedokázala, a tak Parma získala velmi cenný bod za konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
klokan.paul

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo ani Stankovic nie su nominovany

Reagovat
smazaný uživatel

Eto asi aj dlho nebude, ked sa utoku teraz dari

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že inter prohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele