26. kolo
28.02.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Città di Palermo 0:2

Překvapení celého kola se určitě zrodilo v Turíně. Juventus totiž doma podlehl Palermu 2:0 a po předchozích výsledcích Staré dámy to bylo trochu překvapující. Svěřence trenéra Zaccheroniho načal parádní brankou její bývalý hráč Miccoli a konečnou prohru definitivně zpečetil Budan, jenž po obrovské chybě Zdeňka Grygery nezaváhal.

Sicilský celek měl i první šanci utkání, Nocerino však napálil míč přesně do míst, kde stál připravený Manninger. Na druhé straně zkoušel překvapit Siriga Candreva, ten nejprve technickými finesami zmátl obranu hostí a překvapivou střelou vystrašil fanoušky Palerma. Hostující Tifosi si mohli oddychnout i o chvíli později, po nebezpečné hlavičce Trezegueta to za brankou Siriga pořádně zahučelo. Francouzského útočníka vehementně v publiku podporovala i maminka, kterou domácí režie zabrala s šálou Staré dámy v ruce. Palermo si pak vytvořili nesmírně zajímavé situace, nejprve Pastore velmi elegantně vyučil domácí obranu, předložil míč Cassanimu, ten ještě posunul na Miccoli, ovšem někdejší italský reprezentant nepropálil bránícího soupeře.

Zatímco první poločas začali šancí domácí, ve druhé půli jako první vystřelil na branku soupeře Sissoko, avšak mnohem nebezpečnější byl na druhé straně Pastore, který ve sprintu velmi dobře vystřelil a Manninger velmi dobrým zákrokem zneškodnil. Přesně po hodině hry ukázal svojí genialitu bývalý hráč Juventusu a nynější opora Palerma Fabrizio Miccoli. Hvězda hostí přenádhernou střelou překonala Manningera, rakouský brankář neměl nejmenší šanci - 1:0.

Juventus se dočkal vyrovnání, obránce Cannavara propálil vše před sebou a dokonce i rozvlnil síť, jenomže hlavní sudí branku neuznal. Důvodem se stalo ofsajdové postavení Del Piera při kterém nemohl brankář Sirigu hrát. Stará dáma se tak musela o vyrovnání pokoušet znova, Chiellini byl velmi blízko, branku minul jen těsně. Juventus otevíral hru a to samozřejmě hostům vyhovovalo. Cavani se dostal k zakončení ale svého spoluhráče Miccoliho nenapodobil.

Stará dáma si však utkání prohrála sama. Palermo totiž vstřelilo po obrovské chybě Grygery druhou branku a tím zpečetilo osud utkání. Český obránce přihrával malou domů, ovšem jeho záměr hráči Palerma vystihli, Budan obešel i Manningera a do prázdné branky v klidu skóroval - 2:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výtězná sestava kterou bych postavil 4-4-2

Chimenti- zebina, legrotaglie, chielini, de ceglie-cammoranesi,melo, diego, giovinco- del piero, trezequet. Nevím jestli jsou všichni v pořádku ale takhle bych si to představoval s tím že diego by hrál střed ale spíše ofenzivní.

Reagovat
JuveIt

Camoranesi s Giovincem jsou zranění.

Já bych tu sestavu nechal, jak je, protože je to asi nejlepší, co v současné době můžem postavit vzhledem k absencím. I když asi bych nechal hrát Candrevu místo De Ceglieho nebo Salihamidřiče.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Rozhodně bych nepostavyl Chimentiho!!! Lepší je Manninger.Já bych sestavu vyděl takhle 4-4-2

Manninger-Cannavaro,Legrotaglie,Chielini,Grosso-Candreva,Sissoko,Melo,Diego-Del Piero Trezeguet

Reagovat
JuveIt

Tak Chiemnti je taky zraněnej. Vubec jsem si nevšiml, že ho tam napsal . Tvoje sestava je dobrá až na Cannavara. To je ryzí stoper a v jeho věku by toho na kraji moc neodběhal. A místo Grossa spiš Salihamidžiče.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Hele to je jedno tak by se Chielini posunel na kraj a Cannavaro na stopera

Reagovat
JuveIt

To je rozdíl mezi nama a Interem, AC, AS atd. Proswtě nedáváme goly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele